به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری ششمین دوره جایزه ادبی شهید حبیب غنی پور، در مرحله نخست از این جایزه زهره یزدان پناه قره تپه ، عبدالمجید نجفی ، کیوان امجدیان و احمد شاکری داوری آثار راه یافته به دبیرخانه را برعهده دارند .
این چهار داور، مرحله اول از ارزیابی کتاب های داستانی چاپ اول منتشر شده در سال های 1384 را برای شرکت در ششمین دوره انتخاب کتاب سال " شهید حبیب غنی پور" برعهده دارند .
در ششمین دوره از انتخاب کتاب سال شهید غنی پور کتاب های داستانی در سه بخش " داستان و رمان دفاع مقدس " ، " داستان و رمان نوجوان " و " داستان و رمان بزرگسالان " با موضوع آزاد مورد ارزیابی داوران قرار می گیرد که در پایان به سه اثر برگزیده در هر بخش جوایزی اهدا خواهد شد .
مراسم اهدای جوایز به برگزیدگان ششمین دوره انتخاب کتاب سال غنی پور روز پنجشنبه دهم اسفند ماه و همزمان با سالروز شهادت آن شهید در مسجد جوادالائمه برگزار خواهد شد .
نظر شما