پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۵۵

دادستان عمومی و انقلاب گرگان:

سازه‌های غیرمجاز حریم رودخانه زیارت گرگان تخریب شد

سازه‌های غیرمجاز حریم رودخانه زیارت گرگان تخریب شد

گرگان- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گرگان گفت: سازه‌های غیرمجاز حریم رودخانه زیارت گرگان تخریب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، حجت‌الاسلام سیدرضا سیدحسینی اظهار کرد: با دستور معاون پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز استان و با حضور نماینده دادستان، نیروی انتظامی و مأمورین شرکت آب منطقه‌ای گرگان و آبفای گرگان، تعدادی از موارد تجاوز به حریم رودخانه زیارت گرگان در مسیر جاده آبشار تخریب شد.

وی افزود: چهار مورد فنس کشی غیرمجاز به طول تقریبی ۵۰ متر و دو مورد دیوارکشی به طول تقریبی ۳۰ متر تخریب و حریم قانونی رودخانه آزاد شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گرگان تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع تأمین آب شرب گرگان، رودخانه زیارت است و به‌منظور رفع مشکل کمبود آب شرب گرگان، موارد متعدد برداشت غیرمجاز آب از طریق لوله‌کشی از داخل رودخانه زیارت نیز شناسایی و با قطع کردن لوله‌ها رفع شد.

سیدحسینی یادآور شد: با توجه به اینکه مالکیت حریم و بستر رودخانه‌ها در اختیار دولت جمهوری اسلامی ایران است، هرگونه تصرف از قبیل فنس کشی یا دیوارکشی یا ساخت‌وساز، طبق قانون تخریب و برای شخص متصرف پرونده کیفری تشکیل می‌شود.

کد خبر 4427429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha