پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ مهر ۱۳۹۷، ۰:۴۱

فرمانده انتظامی گلستان خبر داد:

دستبند پلیس گلستان بر دستان سارق اماکن خصوصی

دستبند پلیس گلستان بر دستان سارق اماکن خصوصی

گرگان- فرمانده انتظامی استان گلستان از دستگیری سارق حرفه ای اماکن خصوصی و اعتراف وی به ۲۲ فقره سرقت در شهرستان گرگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی اکبر جاویدان اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت از اماکن خصوصی در گرگان و با توجه به حساسیت موضوع، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان احتمالی به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی با بیان این که سرانجام پس از تلاش های بی وقفه و انجام یکسری اقدامات تخصصی، مأموران موفق به شناسایی سارق سابقه دار شدند، ادامه داد: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی و در یک عملیات موفقیت آمیز پلیسی، متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

جاویدان با اشاره به دستگیری سه مالخر در این عملیات، تصریح کرد: متهم در تحقیقات اولیه و پس از ارائه مستندات پلیس به ۲۲ فقره سرقت از اماکن خصوصی اعتراف کرد.

سردار جاویدان با اشاره به تحویل هر چهار متهم به مراجع قضائی، خاطرنشان کرد: سرقت، همواره یکی از دغدغه های شهروندان بوده و پلیس با اتخاذ روش های علمی، فرهنگی و آموزشی به دنبال پیشگیری از وقوع این جرم است.

فرمانده انتظامی استان گلستان با بیان این که ارتقاء احساس امنیت در جامعه دستاورد مبارزه با جرایم خصوصاً سرقت است، خاطرنشان کرد: در راستای برقراری امنیت اجتماعی، پلیس با تمام ظرفیت و توان خود در میدان عمل حضور خواهد داشت.

کد خبر 4429856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha