پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۲۷

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

سلامت مواد غذایی قاچاق مورد تایید نیست

سلامت مواد غذایی قاچاق مورد تایید نیست

کرمان - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی قاچاق مورد تایید سازمان غذا و دارو نیستند و از مردم در خواست داریم این محصولات را مصرف نکنند .

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسدی پور پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسب روز جهانی غذا اظهار داشت: هر ساله  سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد «فائو» روز ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهر ماه را روز جهانی غذا نام گذاری کرده و این روز در سراسر جهان گرامی داشته می شود.

وی ادامه داد: تهیه غذای سالم، کیفیت و کمیت آن از اولویت های اول سیاست دنیا است، به دلیل اینکه بین غذای سالم و سلامت جامعه یک رابطه مستقیم وجود دارد.

اسدی پور گفت: یکی از وظایف معاونت غذا و دارو این است که همه مواد غذایی که در بازار ارائه می شود را هر روز مورد آزمایش قرار دهند تا از سلامت مواد غذایی که مردم مصرف می کنند مطمئن شوند .

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه بیشتر وقت معاونت غذا و دارو صرف تامین و نظارت بر دارو می شود، بیان کرد: باید این چرخه معکوس شود و بیشتر وقت ما باید صرف نظارت بر کیفیت غذا باشد.

اسدی پور ابراز داشت: غذاهایی که سلامتی آنها مورد تایید ما قرار نگیرد معدوم می شوند و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی که به صورت قاچاق وارد بازار می شود مورد تایید سازمان غذا و دارو نیستند و از مردم در خواست داریم این محصولات را مصرف نکنند .

وی تصریح کرد: حدود ۲۰ سال قبل دغدغه جامعه بشری این بود که اگر جمعیت جامعه بشری بیش از شش میلیون نفر شود با کمبود غذا مواجه خواهیم شد، اما اکنون با پیشرفت علم و تکنولوژی این مشکل رفع شده است.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی بر کل پروسه فرآیند تولید و عرضه غذا نظارت دارد.

کد خبر 4429921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha