پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۱۶

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی گیلان:

گسترش فرهنگ مطالعه سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می شود

گسترش فرهنگ مطالعه سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می شود

صومعه‌سرا- سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی گیلان به نقش مهم کتابخوانی در توسعه جوامع اشاره کرد و گفت: گسترش فرهنگ مطالعه سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پریسا کرمی عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری نهاد کتابخانه‌های گیلان که در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان صومعه سرا برگزار شد رشد و توسعه در جوامع را در گرو اشاعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی دانست و اظهار کرد: نهادهای فرهنگی همانند کتابخانه‌ها نقش مهمی در ارتقای فرهنگی جوامع و سطح آگاهی مردم دارند.

کرمی افزود: باید تلاش شود تا با برنامه‌ریزی مناسب و تدوین سند چشم انداز برای این نهاد فرهنگی زمینه را برای ارتقای جایگاه کتاب و کتابخوانی در سطح جامعه فراهم کنیم.

وی در ادامه به تأکید مقام معظم رهبری در زمینه توجه به کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: قرار گرفتن کتاب در سبد خانوارها یکی از اولویت های نهاد کتابخانه‌ها است که باید برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی شود.

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های گیلان با بیان اینکه ترویح فرهنگ مطالعه در جامعه سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه گسترش فرهنگ کتابخوانی در جامعه از اهمیت فراوان برخوردار است باید برای رسیدن به آن برنامه ریزی بلندمدت شود.

کد خبر 4430339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha