پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۴۰

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین:

کمیته مشترک بهداشت و درمان مراسم اربعین تشکیل می شود

کمیته مشترک بهداشت و درمان مراسم اربعین تشکیل می شود

رئیس ستاد بهداشت و درمان ستاد اربعین از تشکیل کمیته مشترک بهداشت و درمان ایران و عراق خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر پیرحسین کولیوند عصر امروز دوشنبه در گفتگو با رادیو اربعین گفت: این کمیته با حضور متخصصان بهداشت و مدیریت کنترل بیماری های واگیر ایران و متخصصین عراقی تشکیل می شود.

وی افزود: طبق تفاهمات صورت گرفته با طرف عراقی در این همکاری علاوه بر همکاری های تخصصی بحث انتقال مطالب آموزشی به متخصصان عراقی و نیز اطلاع رسانی های عمومی بهداشت و سلامت از طریق رسانه های مختلف نیز مطرح است.

دکتر کولیوند با بیان این مطلب گفت: علاوه بر این متخصصان، تفاهم شده است در بیمارستان هایی که طرف عراقی باکمبود نیروی پزشکی مواجه است تعدادی متخصص قلب، داخلی، طب اورژانس، جراح عمومی و ارتوپد نیز از ایران حضور داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: تمام امور پزشکی مورد تفاهم از طریق نیروهای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران انجام می پذیرد.

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین افزود: تفاهم نامه جامعی در خصوص انتقال آمبولانس ها و اتوبوس آمبولانس های جمعیت هلال احمر  به خاک عراق و کسب مجوزهای لازم برای فعالیت آنها منعقد شده تا مشکلات سال های قبل تکرار نشود.

دکتر کولیوند همچنین در خصوص زائران ورودی به کشور نیز گفت: در مرزهای شرقی کشور تیم های پزشکی و سلامت جهت کنترل بیماری ها و حفظ سلامت زائران همسایگان شرقی کشور مستقر شده اند.

کد خبر 4431198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha