هادی حبیبی در حاشیه آخرین روزهای اردوی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در رقابتهای جهانی به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه روند تمرینات بچه ها به خوبی پیش می رود و مسئولان فدراسیون و کادر فنی تا حد امکان سعی کردند مسایل مالی و مشکلات ارزی در روند تمرینی آزادکاران تاثیر منفی نگذارد. به هر حال ملی پوشان از هر نظر مهیای حضور در مسابقات جهانی هستند و فعلا روزهای حساس و مهمی را تا زمان اعزام پشت سر می گذارند.
وی از پیش بینی عملکرد تیم اعزامی به رقابتهای جهانی خودداری کرد و گفت: همانطور که همیشه گفته شده پیش بینی در کشتی ممکن نیست و هر حادثه و اتفاقی در این رشته امکان پذیر است. در نتیجه ما امیدواریم همه چیز طبق برنامه پیش برود و بچه ها با مشکل خاصی در قرعه کشی و قضاوت داوان مواجه نشوند.
سرپرست تیم ملی کشتی آزاد در پایان تصریح کرد: پیکارهای جهانی امسال نسبت به دوره های قبل متفاوت و سخت تر خواهد بود، چراکه اوزان به ۱۰ وزن افزایش یافته و زمان وزن کشی نیز به صبح روز مسابقات تغییر پیدا کرده که این موارد در روند پیکارها تاثیر خواهد داشت. ضمن اینکه سطح کمی و کیفی مسابقات هم مطمئنا بالاتر خواهد بود. در هر وزن نیز تعداد مدعیان اصلی قهرمانی به مراتب بیشتر از دوره های قبل است.
ترکیب تیم ایران در این رقابت ها به شرح زیر است:
۵۷ کیلوگرم: رضا اطری
۶۱ کیلوگرم: محمد باقر یخکشی
۶۵ کیلوگرم: امیر حسین مقصودی
۷۰ کیلوگرم: یونس امامی
۷۴ کیلوگرم: مصطفی حسین خانی
۷۹ کیلوگرم: عزت اله اکبری
۸۶ کیلوگرم: حسن یزدانی
۹۲ کیلوگرم: علیرضا کریمی
۹۷ کیلوگرم: مجتبی گلیج
۱۲۵ کیلوگرم: پرویز هادی
مسابقات کشتی آزاد با رقابتهای اوزان ۶۱، ۷۴ ، ۸۶ و ۱۲۵ کیلوگرم در روز شنبه ۲۸ مهرماه، مسابقات اوزان ۵۷، ۶۵، ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم در روز یکشنبه ۲۹ مهرماه و رقابت های ۷۰ و ۹۷ کیلوگرم در روز دوشنبه ۳۰ مهرماه آغاز می شود.
نظر شما