پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸

استاندار قزوین:

حفظ اشتغال موجود و کمک به صادرات در استان قزوین اولویت دارد

حفظ اشتغال موجود و کمک به صادرات در استان قزوین اولویت دارد

قزوین- استاندار قزوین گفت: با حفظ اشتغال و تولید موجود باید با رفع موانع برای توسعه صادرات اقدام کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی در جلسه توسعه صادرات غیر نفتی استان قزوین که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: در شرایط کنونی باید ضمن حفظ وضع موجود در تولید و اشتغال برای توسعه صادرات اقدام کنیم.

وی افزود: اولویت ما در بخش اقتصادی، حفظ و افزایش صادرات است و باید همه مدیران و دستگاه های ذیربط برای تحقق آن تلاش کنند.

زاهدی تصریح کرد: با کاهش صادرات باید بتوانیم با تدبیر و برنامه ریزی برای تسهیل در امور اقدام کنیم و در این راستا رفع موانع و تسهیل درامور گام برداریم.

استاندار قزوین گفت: باید همه ظرفیت های استان در صادرات را شناسایی کنیم تا از آنها برای رونق تولید استفاده شود.

وی بیان کرد: ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی در برخی مناطق مانند قزوین که تولید انبوه این محصول را دارد نیازمند بازنگری است.

زاهدی یادآورشد: هرچند ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی به دلیل جلوگیری از افزایش قیمت رب گوجه بود اما این کار در استان ما به دلیل تولید بالا تاثیر بسیار کمی در قیمت رب گوجه فرنگی دارد.

وی اظهارداشت: بخشی از افزایش قیمت رب گوجه فرنگی به عنوان یکی از محصولات مهم صنایع تبدیلی کشاورزی، به بسته بندی و مواد اولیه مربوط است.

زاهدی اظهارداشت: گران شدن هزینه بسته بندی و ممنوعیت صادرات گوجه نمی تواند به کاهش قیمت رب گوجه کمک کند.

استاندار قزوین گفت: موانع جدید پیش روی صادرات باید شناسایی و به صورت مستمری رصد شده و به مسئولان کشوری گزارش شود تابرای رفع آن اقدام شود.

کد خبر 4432177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha