پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ بهمن ۱۳۸۵، ۱۳:۵۷

مهدی امیر آبادی در گفتگو با مهر:

به راحتی برای استقلال جنجال می سازند/ با لطفی درگیر نشدم

به راحتی برای استقلال جنجال می سازند/ با لطفی درگیر نشدم

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در شرایط فعلی که مشخص نیست مدیرعامل باشگاه کیست و اوضاع نابسامان است برخی به راحتی برای استقلال جنجال و حاشیه درست می کنند.

مهدی امیرآبادی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر، گفت: من هیچ درگیری با سعید لطفی نداشتم و نمی دانم چرا برخورد ما در زمان بازی را بی جهت بزرگ کرده اند. من بازیکن بی حاشیه ای هستم که به دنبال جنجال نمی روم. با این وجود بازهم ناخود آگاه مرا در ماجرایی وارد کرده اند که بی اساس است.

وی ادامه داد: نمی دانم چرا برخی می خواهند برای استقلال حاشیه درست کنند و چه هدفی را دنبال می کنند. اما این را به خوبی می دانم که باشگاه ما چون در رده مدیریتی ثبات ندارد با این مشکلات روبرو می شود. زمانی که یک بزرگتر بالای سر تیم نیست هرکس به خودش اجازه می دهد استقلال را وارد حاشیه کند، جنجال بسازد و بازیکنان را روبروی هم قرار دهد.

هافبک تیم فوتبال استقلال با اشاره به مشکلات مالی این تیم عنوان داشت: نمی دانم این مشکلات چه زمانی برطرف می شود و با شرایط فعلی بعید به نظر می رسد مطالبات بازیکنان پرداخت شود.

وی افزود: درحال حاضرامیدی به حضورموفقیت آمیز در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا نیست. باید در این یکماه مشکلات به حداقل برسد تا بتوانیم در حد و اندازه های خود در این رقابتها حضور یابیم.

امیرآبادی ازاظهارنظر پیرامون بازی تیمش برابر مس کرمان درهفته هفدهم لیگ برتر خودداری کرد و اذعان داشت: بهتر است در این مورد افرادی اظهارنظر کنند که بازی کردند. البته من گلایه ای از نیمکت نشینی ندارم. 15 هفته من بازی کردم و یک هفته نیز روی نیمکت نشستم. با اینحال تلاش می کنم تا در بازیهای آتی یکی از نفرات ثابت تیم باشم.

کد خبر 443314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha