به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا بازدار ظهر پنج شنبه در ستاد زارعت لرستان با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در سخنانی میزان اراضی کشاورزی استان را ۷۸۰ هزار هکتار اعلام کرد و اظهار داشت: از این میزان حدود ۶۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دیم است.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از سیاست های اصلی در دستور کار در لرستان تخصیص منابع آب برای حوزه کشاورزی است، عنوان کرد: با این اقدام برنامه داریم که بخش عمده ای از اراضی کشاورزی استان را به اراضی آبی تبدیل کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ما در استان دارای پتانسیل اراضی دیم کشاورزی هستیم و بیش از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی دیم در لرستان وجود دارد، افزود: پیش بینی ما این بوده که امسال بیش از ۴۵۰ هزار هکتار محصول دیم در استان کاشت شود.
بازدار، بیان داشت: گندم کاران دیم در لرستان بالغ بر ۶۱ هزار خانوار در سال گذشته بوده اند و به نوعی اقتصادی بخش زیادی از مردم و روستائیان به دیم کاری و درآمد از سطوح اراضی دیم اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه علیرغم پراکنش نامحدود بارندگی ها در استان وضعیت حجم بارندگی ها تقریبا مطلوب است، گفت: یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای لرستان استفاده از قابلیت اراضی دیم است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، تصریح کرد: سالانه بیش از ۲۰۰ هزار هکتار گندم دیم در لرستان تولید می شود، بالغ بر ۱۱۰ هزار تن جو دیم، ۱۰۰ هزار هکتار نخود دیم، عدس و ... سالانه در استان تولید می شود.
بازدار با اشاره به اینکه برنامه داریم که بخش عمده ای از علوفه استان که به نوعی آب زیادی مصرف می کند را از سطوح اراضی دیم برداشت کنیم، افزود: این قابلیت در استان وجود دارد.
وی، بیان داشت: در این راستا استان لرستان به عنوان یکی از استان های پایلوت در اجرای پروژه «ایکاردا» انتخاب شده است و برنامه ها در این زمینه از دو سال گذشته در استان آغاز شده است.
نظر شما