به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «از کربلا تا شام» امروز شنبه با حضور جمعی از مسئولان و مردم در محل پارک شاهد شهر کرمانشاه افتتاح شد.
مهدی عبدالمالکی در حاشیه این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این نمایشگاه با هدف آشنا شدن نسل جوان و ارتباط نسل امروز با ارزش های دفاع مقدس برپا شد.
وی افزود: نمایشگاه «از کربلا تا شام» در ۶ بخش مجزا از واقعه کربلا، تحولات آغازین جنگ تحمیلی و اعزام اولین نیروهای مقاومت از کرمانشاه، تجربه شهر کرمانشاه در بمباران های شدید هوایی، جلوه هایی از جبهه های غرب کشور و عملیات ها و نهایتا حرم حضرت زینب (س) و یادمان شهدای مدافع حرم کرمانشاه طراحی و بازسازی شده است.
رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه عنوان کرد: این نمایشگاه با همکاری فرماندهان و بسیجیان سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه و دانشجویان انقلابی برپا شده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه تا اربعین حسینی برپا است، تصریح کرد: ساعات بازدید این نمایشگاه ۱۲-۱۱، ۱۷-۱۸، ۱۹- ۲۰ است.
جعفر همتی جانشین استاندار کرمانشاه در ستاد اربعین استان کرمانشاه در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نمایشگاه خوبی با هماهنگی ارگانهای مختلف و تلاش جوانهای حزب اللهی برپا شده است که امیدواریم شهروندان استقبال خوبی از آن داشته باشند.
وی افزود: در این نمایشگاه صحنههایی از واقعه عاشورا در کربلا، بمباران زمان جنگ تحمیلی در کرمانشاه، وضعیت اعزام رزمندگان و... نمایش داده شده که یادآوری و تداعی آن سال های حماسه و ایثار است.
سرهنگ مجتبی بیاتی معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبیاکرم (ص) استان کرمانشاه هم در حاشیه بازدید از این نمایشگاه به خبرنگار مهر گفت: فرهنگ ما فرهنگ عاشورایی و انقلاب ما هم برگرفته از همین فرهنگ ناب است.
وی افزود: برای برگزاری نمایشگاه از کربلا تا شام که با همکاری سازمان های مختلف برپا شده جلسات مختلفی داشتیم تا بتوانیم فرهنگ عاشورایی و رشادت های انقلاب و دوران دفاع مقدس را به جوانان انتقال دهیم و برای این منظور بهترین کار همین برپایی نمایشگاه بود.
به گفته سرهنگ بیاتی، گوشههایی از مصائب خاندان پیامبر (ص) در واقعه کربلا، حوادث انقلاب در شهر کرمانشاه و بازسازی حوادث و عملیاتهای دوران دفاع مقدس در این استان در نمایشگاه مذکور نمایش داده شده است.
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبیاکرم (ص) استان کرمانشاه ادامه داد: امیدواریم با استقبال حداکثر جوانان از این نمایشگاه بتوانیم در راستای ترویج تفکر انقلابی در جامعه گامهای خوبی برداریم.
نظر شما