پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۳

معاون وزیر نیرو؛

نیازمند تغییر نگرش در صنعت برق هستیم

نیازمند تغییر نگرش در صنعت برق هستیم

معاون وزیر نیرو در امور برق گفت: از آنجایی که در صنعت برق مواد اولیه را تبدیل به برق و سپس صادر می کنیم درآمدهای حاصل از صادرات برق یکی از ارزشمندترین درآمدهای صادراتی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، همایون حائری در سی و سومین کنفرانس بین المللی صنعت برق با بیان اینکه در این صنعت مواد اولیه را تبدیل به برق و سپس صادر می کنیم، گفت: با توجه به این شرایط می توان گفت صادرات برق و درآمد حاصل از آن یکی از ارزشمندترین درآمدها برای کشور محسوب می شود.

وی ادامه داد: در ابر چالش ها و مواجهه با محدودیت های مختلف باید مسیر خود را تغییر دهیم چرا که نمی توان از مسیر قبلی استفاده کرد و مساله با روش های قبلی حل و فصل نمی شود.

این مقام مسئول برای تغییر مسیرهای قبلی در صنعت برق ۱۰ شاخص را معرفی کرد و اظهار داشت: نخستین شاخص تغییر آرایش بخش صنعت برق است. شاخص بعدی در فضای جدید را نیز می توان درصد انرژی تولید شده بدون استفاده از سوخت فسیلی دانست که این شاخص از کسر بخش های نیروگاه های بخار، آبی و اتمی در کل انرژی های مصرفی به دست آورد.

معاون وزیر نیرو میزان حمایت موثر از بخش خصوصی و جلب مشارکت آنها برای افزایش میزان استفاده از توانایی ها و دارایی های موجود را یکی دیگر از شاخص های لازم در تغییر نوع نگرش به صنعت برق عنوان کرد.

ادامه دارد

کد خبر 4437707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha