پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

میخائیل بوگدانوف:

فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به عربستان ادامه دارد

فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به عربستان ادامه دارد

معاون وزیر خارجه روسیه امروز اعلام کرد که فراهم کردن مقدمات سفر رئیس جمهوری روسیه به عربستان سعودی ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، میخائیل بوگدانوف معاون وزیر خارجه روسیه امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: رسیدگی به مقدمات برای سفر ولادیمیر پوتین به عربستان سعودی ادامه دارد و مسکو در انتظار نتایج نهایی تحقیقات مربوط به قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی است لذا باید صبر پیشه کرد و منتظر ماند.

وی با بیان این مطلب افزود: موضوع قتل جمال خاشقجی بر روابط مسکو- ریاض تاثیری نگذاشته است.

خاشقجی که از منتقدان سیاست‌های «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی بود، حدود ۳ هفته پیش، پس از ورود به کنسولگری عربستان در استانبول، توسط یک گروه اعزامی از ریاض به قتل رسید. ریاض مدعی شده است که مرگ او حاصل یک اشتباه بوده و تیم اعزامی به استانبول از اختیارات خود فراتر رفته است.

کد خبر 4437934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha