به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اصغر انجیدنی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: شیمی درمانی باید در مراکزی با فضای فیزیکی استاندارد و دارای تجهیزات و دستگاههای تخصصی و پرسنل دور دیده انجام شود و انجام این درمان در مطب ها ممنوع است.
وی افزود: داروهای شیمی درمانی نباید به دست بیمار داده شود، زیرا این داروها گران قیمت و به لحاظ نگهداری شرایط خاصی دارند و باید بر اساس نیاز هر بیمار داروی مورد نیاز بیمار در یک بسته بندی استریل به مراکز شیمی درمانی ارسال شود، چراکه در گذشته ممکن بود نصف یک داروی چند میلیونی در مطب پزشک برای شیمی درمانی مورد استفاده قرار گیرد و بقیه دور ریخته شود.
مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: در این راستا بر اساس ابلاغ آیین نامه تاسیس مراکز شیمی درمانی سرپایی از سوی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی و ممنوعیت آن در مطب های پزشکان در اول خردادماه انجام شده است. بر این اساس این آیین نامه انکولوژیست و رادیوتراپیست ها حق ندارند در مطب های خود شیمی درمانی انجام دهند و این اقدام باید در بیمارستان ها و یا درمانگاهها و مراکز سرپایی دارای مجوز انجام شود.
وی خاطر نشان کرد:تلاش شد که به همه مراکز درمانی متقاضی انجام شیمی درمانی در خراسان رضوی موافقت اصولی داده شود وتاکنون به ۳۱ متقاضی موفق به دریافت مجوزهای لازم شده اند.
نظر شما