پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۵۷

رئیس پلیس راه استان ایلام خبر داد:

ترافیک سنگین در محور ایلام-مهران

ترافیک سنگین در محور ایلام-مهران

ایلام- رئیس پلیس راه استان ایلام از تردد پر حجم و ترافیک سنگین در محور مواصلاتی ایلام-مهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رضا همتی زاده گفت: با توجه به افزایش چشمگیر ترددها و ترافیک سنگین مسیر ایلام به مهران در چند نقطه در طول مسیر با توجه به دو طرفه بودن و عبور یک لاین عبوری رفت و برگشت شاهد حرکت کند وسایل نقلیه هستیم.

وی ادامه داد: رانندگان محترم در مواجهه با ترافیک وارد مسیر حرکت وسایل نقلیه مقابل نشوند چرا که انجام این حرکت باعث ایجاد گره ترافیکی و توقف بیشتر در ترافیک عبوری خواهد شد.

همتی زاده گفت: سبقت غیرمجاز، انحراف به چپ و حرکت در مسیر مقابل می تواند از علل وقوع تصادفات شدید رانندگی باشد که انتظار می رود رانندگان با رعایت صبر و حوصله در رانندگی از وقوع تصادفات پیشگیری نمایند.

وی افزود در تونل آزادی در حال حاضر به علت نقص فنی یک دستگاه اتوبوس شاهد گره ترافیکی هستیم که همکاران ما در حال رفع آن هستند.

کد خبر 4441363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha