پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان:

پاداش مدال‌آوران بازیهای آسیایی وپاراآسیایی به زودی پرداخت می شود

پاداش مدال‌آوران بازیهای آسیایی وپاراآسیایی به زودی پرداخت می شود

زنجان-معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان از برگزاری مراسم تجلیل از این مدال‌آوران و اهدای پاداش آنان توسط وزارت ورزش و جوانان در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید احمدی ظهر پنج شنبه در آیین تجلیل از مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی که به میزبانی سالن همایش‌های مهرانه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه افتخارآفرینی ورزشکاران ایران اسلامی در رشته‌های مختلف باعث شده است تا شور و نشاط و مهم‌تر از همه روح امید در جامعه ساری و جاری شده، افزود: این امر باعث شده کمی از سنگینی بار مشکلاتی که بر دوش مردم است کاسته شود.

وی با بیان اینکه تدوام فرایند موجود در زمینه ورزش کشور به عنوان عنوان یم اصل مهم در برنامه ریزی ها موردتاکید جدی است، ادامه داد: در برهه کنونی، کشور بیش از هر زمان دیگری به امید و همبستگی نیاز دارد که خوشبختانه ورزشکاران با حضوری ارزشمند در رقابت‌های مختلف، این همبستگی را در جامعه تقویت می‌کنند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه با توجه به افتخاراتی که تا به امروز در عرصه ورزش به دست آمده است، قطع یقین امسال برای ورزش ایران اسلامی، سالی پربار خواهد بود، گفت: درخشش کاروان اعزامی از ایران به بازی‌های آسیایی و قرار گرفتن در جایگاه سومی بازی‌های پاراآسیایی یک موفقیت ارزشمند برای ورزش ایران بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است.

احمدی با اشاره به صعود ۱۷ پله ای ورزشکاران جوان ایرانی در رقابت‌های المپیک جوانان در میزبانی آرژانتین، گفت: ورزشکاران جوان ایرانی در رقابت‌های المپیک جوانان با هفده پله صعود، جایگاه هفتمی را برای کشورمان به دست آورند.

معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه امید زیادی به قهرمانی پرسپولیس داریم، گفت: قهرمانی پرسپولیس موجب خوشحالی یک ملت می‌شود.

احمدی با بیان اینکه ورزش یکی از پدیده‌هایی است که می‌توان در قالب آن به تحقق اهداف جامعه در بخش‌ها مختلف کمک کرد، ادامه داد: امسال علی‌رغم وجود برخی از تنگناها به‌ویژه در عرصه اقتصادی، جامعه ورزشی توانسته است از این برهه سربلند بیرون آمده و برای ایران اسلامی با وجود همه این تنگناها که ورزش را نیز همانند سایر بخش‌ها درگیر خود کرده است، افتخارات زیادی را در مجامع بین‌المللی کسب کند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان از برگزاری مراسم تجلیل از این مدال‌آوران و اهدای پاداش آنان توسط وزارت ورزش و جوانان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امیدواریم حمایت از ورزشکاران و مربیانی که عهده‌دار تربیت این نسل هستند، تداوم داشته باشد.

احمدی با تبریک مدال‌آوری‌های ورزشکاران استان زنجان در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتای اندونزی، افزود: امیدواریم این موفقیت‌ها برای ورزش ایران اسلامی تداوم داشته و شاهد سالی پربار در این عرصه برای کشور باشیم.


 

کد خبر 4441369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha