به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی امارات (وام)، "آنجلا مرکل" صدر اعظم آلمان در دیدار با "شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان" درباره مسائل و تحولات کنونی منطقه بویژه مسئله فلسطین، اوضاع عراق و لبنان بحث و تبادل نظر کردند.
صدراعظم آلمان در این دیدار ایده ها و دیدگاههای آلمان درباره مسائل منطقه خاورمیانه از جمله تلاش های بین المللی برای احیای روند صلح خاورمیانه را به آگاهی رئیس امارات رساند.
درهمین حال، رئیس امارات بر اهتمام کشورش در تعمیق و استحکام روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری با آلمان تاکید کرد و گفت که روابط آلمان و امارات از طریق توافقتنامه های شراکت وهمکاری مشترک در زمینه های مختلف گسترش یافته است.
وی همچنین دیدارهای رهبران دو کشور را در رشد و تعمیق روابط دوجانبه به میزان زیادی موثر دانست.
از سوی دیگر، صدراعظم آلمان با ابراز خرسندی از دیدار با رئیس امارات گفت : این سفر به توسعه و گسترش روابط دوستانه بین دو کشور کمک و افق های وسیعتری را برای همکاری بویژه در زمینه های اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری می گشاید.
مرکل همچنین دیدار خود از امارات را با توجه به وزنه سیاسی، اقتصادی و تجاری زیاد این کشور بویژه برای آلمان و اتحادیه اروپا با اهمیت توصیف کرد و امارات را یکی از مهمترین شرکای تجاری آلمان در منطقه دانست.
صدراعظم آلمان درجریان سفر دوره ای خود به برخی کشورهای منطقه خاورمیانه امروز وارد امارات شد و سپس قرار است به کویت برود.
وی پیشتر از کشورهای مصر و عربستان دیدن کرده و درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه ای با مقام های بلندپایه این دوکشور بحث و تبادل نظر کرد.
نظر شما