سرهنگ محسن ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش ۱۰ درصدی ترددها در مرز بین المللی مهران بودیم اما با افزایش حجم تردد ها هیچ گونه مشکل ترافیکی را نداریم و تردد ها به راحتی در حال انجام است.
وی افزود: با توجه به این که در شهر مهران تعدادی از خودروهای زائرن به صورت غیر مجاز در سطح معابر پارک شده بود، این خودروها توسط خودروبرهای پلیس راهور ناجا به دو پارکینگ الزهرا و خاتم الانبیا انتقال داده شدندو اگر چنانچه زائران در بازگشت با نبود خودرو پارک شده مواجه شدند از طریق پلیس ۱۱۰ و ۱۲۰ تماس بگیرند آدرس محل پارک خودرو اعلام خواهد شد.
وی گفت: با توجه به این که در حال خیل بازگشت زائرین هستیم قطعا پیاده روی اربعین خستگی جسمانی در پی خواهد داشت لذا به رانندگان توصیه می کنیم استراحت کافی داشته باشند با همان حالت خستگی اصرار به رانندگی نداشته باشند.
وی افزود: ۱۰ درصد تصادفات در شب نسبت به روز بیشتر است زیرا محدودیت دید در شب کمتر از روز است، درخواست داریم در شب رانندگی نکنند که شاهد حوادث تلخ و ناگواری نباشیم.
پارک ۱۰۰ هزار خودرو در مهران
حجت شاکیان شهردار مهران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پارکینگ اربعین با ۷۰ هکتار و پایانه برکت با ۲۳ هکتار بزرگترین پارکینگ در ایام اربعین درسطح کشور است.
وی افزود:بر اساس بررسی ها ۱۰۰ هزار خودرو در مهران پارک شده است.
نظر شما