به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: با تشکیل فرم گزارش بازرسی با عناوین گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، عدم صدور صورتحساب و عدم درج قیمت کالا در قالب ۴۳۵ مورد تخلف، تشکیل پرونده برای تخلفات واحدها انجام شد.
دیویده تصریح کرد: پرونده های این ۴۳۵ تخلف با ارزش ۴ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال تکمیل و برای صدور رای به شعبه های تعزیرات حکومتی ارسال و بخشی نیز در حال ارسال است.
وی عنوان داشت: طی ۱۵ روز گذشته ۳۲۶۱ واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی مورد بازرسی و بازدید قرار گرفتند.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان گفت: همچنین با هدف پوشش بهتر کنترل ونظارت، گشت های سیار با تعزیرات حکومتی و اتاق های اصناف عملیاتی می شود.
دیودیده با تاکید بر اینکه مجالی به سودجویان در بازار نخواهیم داد، ابراز داشت: با توجه به اینکه بخش زیادی از کالاهای بازار استان از شهرهای همجوار صادر می شود، این گرانی ها ارتباط چندانی به شهرهای ما ندارد.
دیودیده خاطرنشان کرد: در حال حاضر فراوانی کالا در بازار استان محسوس بوده و بازار ما نسبتا آرام است.
دیودیده افزود: همچنین رصد و کنترل انبارهای کالا توسط بازرسان صنعت، معدن و تجارت استان انجام می شود.
نظر شما