مسعود درودی در گفتگو با مهر، با اشاره به ظرفیت های بکر و بی نظیر سواحل مکران بیان داشت: بی نظیر بودن سواحل مکران، اهمیت توسعه این سواحل و نقش آن در توسعه ملی و منطقه ای و اقتصادی و ثبات و امنیت کشورهای عربی و سایر کشورها حاشیه سواحل مکران را بیشتر خواهد کرد.
درودی افزود: با توجه به تشکیل نشستها ی هم اندیشی توسعه سواحل مکران با مسئولان و معتمدین منطقه و بازدید از مناطق مهم تفریحی ، تجاری و دریایی شهرستان سیریک، ما در برنامه ریزی ها و مطالعات میدانی در تلاش هستیم با استفاده از توان و ظرفیت نیروهای بومی و توجه ویژه بر توانمند سازی ساکنان حوزه مکران برنامه ریزی کنیم.
درودی با اذعان به اینکه بالا بردن و توانمند سازی ساکنان حوزه مکران و استفاده از ظرفیت های نیروی بومی یکی از اولویت های برنامه ریزی توسعه و احیای سواحل مکران است تصریح کرد: حساسیت و توجه ویژه رئیس جمهور به سواحل مکران عزم جدی دولت بر توسعه سواحل مکران را بیشتر کرده است و ما در برنامه ریزی ها و مطالعات میدانی در تلاش هستیم با استفاده از توان و ظرفیت نیروهای بومی و توجه ویژه بر توانمند سازی ساکنان حوزه مکران می باشیم که این یکی از اولویت های برنامه ریزی توسعه و احیای سواحل مکران است.
وی اظهارداشت: سواحل مکران به دلیل موقعیت و ویژگی های راهبردی از منظر ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیکی و ژئواکونومیکی دارای اهمیت فراوانی است و شهرستان سیریک به عنوان یکی از مناطق طرح توسعه سواحل مکران به دلیل موقعیت خاص از نظر دستیابی به اقیانوس هند و آبهای آزاد باید در این سند مهم به صورت ملی و وسیع دیده شود.
درودی با بیان اینکه استعداد سواحل مکران از جاسک تا چابهار می تواند زمینه ساز توسعه کشور شود گفت: یکی از مهمترین ویژگی های سند توسعه سواحل مکران باید دیده شدن برجستگی نیاز ملی و استفاده از پتانسیل ها و قابلیت های برجسته منطقه ای به سواحل باشد.
دبیر ارشد مرکز بررسی های استراتژیک توسعه سواحل مکران نهاد ریاست جمهوری بیان داشت: از آنجایی که وجه قالب و سرمایه آورترین صنعت در سواحل توریسم و گردشگری است این صنعت به عنوان یکی از نیازهای مهم و تاثیر گذار باید مورد توجه جدی قرار گیرد برای اینکه توجه به این صنعت بسیارقوی تر از صنعت پتروشیمی محسوب می شود.
نظر شما