به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند ، سید باقر پیشنمازی امروز درگردهمایی پرورشی و تربیت بدنی فرهنگیان خراسان جنوبی در بیرجند ، گفت: امروزه جنگ بزرگ ما مقابله فرهنگی و جنگ رسانه ای است وافکار و ایده هایی که از ظاهر زیباتری برخوردار هستند و دسترسی بیشتری به اطلاعات دارند ، افکار عمومی را به سمت خود می کشند.
وی بر تنوع بحث پرورشی نیز در مدارس تاکید کرد و افزود: تنوع فعالیتی در مدارس باید طوری باشد که دانش آموز به آنچه علاقه دارد ، انجام دهد.
معاون وزیر آموزش و پرورش به انرژی و استعدادهای دانش آموزان اشاره کرد و گفت: ما باید به جای اینکه ادای فعالیت های آموزشی را در آوریم ، از دانش آموزان در زمینه های مدیریتی و آموزشی استفاده نماییم.
پیشنمازی با بیان اینکه اطلاعات دینی باعث دینداری افراد نمی شود ، اذعان داشت: رفتار دینی می تواند دانش آموزان را دیندار بار آورد.
وی همچنین با اشاره به اینکه مربیان وظیفه دارند دانش آموزان محبوب و ارشد را شناسایی نمایند ، خاطر نشان کرد: دانش آموزان ارشد می توانند به عنوان یک بازوی مدیریتی در بحث پرورشی به مدارس کمک کنند و به عنوان سرپرست و رهبر برای سایر دانش آموزان باشند.
پیشنمازی خاطرنشان کرد: دانش آموزان ارشد می توانند واسطه بین مدیران با دانش آموزان باشند و در حل بسیاری از معضلات پیش روی معلمان در راستای اخلاقیات دانش آموزان ، نقش مهمی ایفا نمایند.
وی تفویض اختیار به دانش آموزان و ایفای نقش تربیتی مربیان را ازجمله اهداف وزارت آموزش و پرورش در راستای متعادل کردن آسیبهای پرورشی عنوان نمود و افزود: معلم باید کلام ، رفتار و نگاهش اثر تربیتی داشته باشد.
پیشنمازی با بیان اینکه نباید در حوزه پرورش از روشهای آموزشی تقلید کرد ، اظهار داشت: اجبار در حوزه پرورشی باعث عدم موفقیت در دروس پرورشی می شود.
وی در پایان ، احترام گذاشتن به شخصیت دانش آموزان از سوی معلم را امری ضروری بر شمرد و تاکید کرد: اگر دانش آموز احساس بی شخصیتی کند ، انتظار هر خطایی از طرف او می رود.
نظر شما