پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۴۸

فرماندار شاهرود:

سوخت‌رسانی به عشایر انجام شود/قیمت گوشت ۵۴ هزار تومان

سوخت‌رسانی به عشایر انجام شود/قیمت گوشت ۵۴ هزار تومان

شاهرود-فرماندار شاهرود بابیان اینکه عشایر شهرستان در بحث سوخت با مشکلاتی مواجه هستند، گفت: در راستای آسیب کمتر، سوخت‌رسانی به عشایر در اسرع وقت انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرم محمدی ظهر دوشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان به میزبانی سالن جلسات فرمانداری شاهرود بابیان اینکه عشایر کوچ رو شاهرود نیاز به سوخت‌رسانی دارند، ابراز داشت: در شرایط حاضر برای تأمین سوخت عشایر به آن‌ها حواله داده‌شده است که این روند هزینه‌های سنگینی را بر آن‌ها تحمیل می‌کند.

وی افزود: با توجه به اینکه در آستانه کوچ پاییزه قرار داریم سوخت‌رسانی باید در اسرع وقت صورت گیرد و همچنین شرکت‌هایی که در روستاها و سطح بخش‌ها فعال هستند می‌بایست در این راستا به‌موقع اقدام کنند تا کمترین آسیب متوجه عشایر شهرستان شود.

در برپایی نمایشگاه مبل اولویت با کسبه است

فرماندار شاهرود بابیان اینکه در برپایی نمایشگاه مبلمان و یا هرگونه نمایشگاه اولویت باید با کسبه درون شهرستان باشد، ابراز داشت: سال گذشته بنا بود که این نمایشگاه در داخل شهرستان برپا شود اما با توجه به اینکه چند روستا در حوزه تولید مبلمان فعالیت دارند و برخی کسبه نیز در این کار فعالیت دارند بنابراین اعتراض آن‌ها به برپای نمایشگاهی که فقط اجناس سایر استان‌ها را در اینجا فروش برساند منطقی است.

محمدی در ادامه تصریح کرد: برای برپایی نمایشگاه افرادی که خودشان مبل‌فروشی دارند می‌توانند خودشان در این نمایشگاه شرکت کنند و از آن‌ها اجاره غرفه کمتری گرفته خواهد شد و با توجه به حواله‌ای که در دست مشتری قرار خواهد گرفت به فروش مبلمان اقدام کنند.

وی افزود: در حوزه برپایی نمایشگاه در ستاد تنظیم بازار متولیان امر باید به‌گونه‌ای رفتار کنند تا اولویت با کسبه باشد و اول نیازهای آن‌ها برطرف شود.

نرخ گوشت به قیمت ستاد تنظیم بازار استان

فرماندار شاهرود بابیان اینکه این شهرستان در مسیر زائران حرم تا حرم قرار دارد و در این ایام شاهد برپایی موکب‌های پذیرایی از زائران خواهیم بود که می‌بایست جهاد کشاورزی و صنعت و معدن پیگیر نیازهای مواکب در ایام اربعین و ۲۸ صفر باشند.

محمدی اضافه کرد: با توجه به گران شدن ۱۰ درصدی علوفه به طبع شاهد افزایش قیمت گوشت نیز هستیم لذا باید این افزایش قیمت پیگیری و از قیمت ۶۲ هزار تومان به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار یعنی ۵۴ هزار تومان تقلیل پیدا کند که یکی از دلایل برگزاری جلسه نیز همین افزایش قیمت بود.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست قیمت گوشت گاوی و گوسفندی ۵۴ هزار تومان، سوخت‌رسانی به عشایر و پیگیری سهمیه علوفه برای کاهش قیمت گوشت مصوب شد و همچنین مقررشد گرفتن مبلغ از غرفه داران جمعه‌بازار با توجه به تصویب کارگروه صورت گیرد و خارج از آن قانونی نیست.

کد خبر 4444805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha