به گزارش خبرنگار مهر، ایمان محمدی نرگسی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خدمات رسانی مرکز حرکت های جهادی و بشردوستانه جمعیت هلال احمر خوزستان در ایام اربعین به زائران، اظهار کرد: این مرکز همانند سال های گذشته در ایام اربعین حسینی (ع) به زائران در مرز چذابه خدمات رسانی کرد.
وی افزود: در حوزه خدمات پزشکی یک درمانگاه در منطقه چذابه با حضور ۴۰ پزشک متخصص، عمومی و کادر پرستاری و امدادگر، مشاوره و روان درمانی برپا شد.
مسئول مرکز حرکت های جهادی و بشردوستانه جمعیت هلال احمر خوزستان تصریح کرد: در طول ایام اربعین به ۶۷۰۰ نفر از زائران اربعین حسینی (ع) در حوزه درمانی و پزشکی خدمات رایگان ارائه شد.
محمدی نرگسی با بیان اینکه پنج هزار ماسک فیلتردار نیز در مرز چذابه میان زائران توزیع شد، گفت: چهار درمانگاه سیار دندانپزشکی در مرز چذابه با حضور ۱۶ دندانپزشک مستقر که به ۷۰۰ نفر از زائران اربعین حسینی(ع) خدمات تشخیصی دندانپزشکی ارائه کردند.
وی با بیان اینکه اساس کار مرکز حرکت های جهادی و بشردوستانه جمعیت هلال احمر خوزستان داوطلبانه است، ادامه داد: پزشکان ۶ استان کردستان، کرمانشاه، تهران، البرز، خراسان رضوی خوزستان در ایام اربعین با این مرکز همکاری کردند.
مسئول مرکز حرکت های جهادی و بشردوستانه جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به ۶ مورد جراحی سرپایی و ۱۱ مورد اعزام به مراکز درمانی در ایام اربعین توسط این مرکز، یادآور شد: به یک هزار زائر اربعین حسینی (ع) نیز خدمات ماساژدرمانی توسط متخصصان طب سنتی ارائه شد.
نظر شما