به گزارش خبرنگار مهر در کرج، زهرا بنیانیان روز سه شنبه در همایش حجاب در کرج اظهار داشت: توصیه به رعایت حجاب توسط زنان ناشی از نگاه زیباشناسانه اسلام به این موجود است زیرا اسلام هر آنچه را که باعث وقار و حفظ عزت افراد شود توصیه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اسلام در هیچ نقطه ای زن را محدود نکرده و نگاه قهری به وی نداشته است بلکه زن را بنیان اصلی خانواده، جامعه و بشریت دانسته و برای موجودی که بنیان است به طور طبیعی توصیه هایی عرضه داشته است.
بنیانیان افزود: حفظ پوشش اسلامی و رعایت حجاب در تمام ادیان توصیه شده و اصولا این موضوع با عقل انسان رابطه دارد زیرا هر چیز ارزشمند و گرانبهایی باید محفوظ و مصون از خطرات احتمالی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بی حجابی در ایران نتیجه تهاجم فرهنگی غرب و عدم فرهنگ سازی کافی در زمینه ضرورت حفظ حجاب است و اگر دلایل این موضوع بدرستی برای افراد تشریح شوند هر عقلی سلیمی پذیرای آن خواهد بود.
بنیانیان یادآور شد: زن مسلمان مظهر وقار و شوکت است و بدحجابی دستاورد عده ای افراد بی منطق و سست تفکر است که متاسفانه تعدادی نیز بدون توجه به محتوای واقعی حجاب از این تفکر سست پیروی می کنند.
وی تاکید کرد: حجاب و دلایل ضرورت آن باید از سنین کودکی در اذهان افراد نهادینه شوند و مدارس و دانشگاهها در این زمینه نقش قابل توجهی دارند.
بنیایان یادآور شد: دست اندرکاران فرهنگی جامعه با هدف تحکیم ارزشهای والای انسانی باید در جهت رشد و تقویت معنویت در میان دختران جوان گامهای سازنده تری بردارند زیرا این قشر تاثیر غیرقابل انکاری در نسل های آینده جامعه دارند.
وی برگزاری همایش حجاب در کرج را گامی موثر در جهت پاسخگویی به شبهات ذهنی دختران جوان دانست و اظهار امیدواری کرد: همایش حجاب کرج تداوم بخش حرکت بزرگان دین در جهت اعطای کرامت بیش از پیش به زنان و دختران باشد.
به گزارش مهر، همایش یک روزه حجاب با هدف بررسی معضل بدحجابی ، معرفی الگوهای برتر پوشش ، ترویج حجاب در جامعه و ارج نهادن به زنانی که از پوشش چادر استفاده می کنند با حضور بیش از 500 تن از کارشناسان، بسیجیان ، فرهنگیان و علاقه مندان در کانون سپاه ناحیه کرج برگزار شد.
تاسیس کانون مروجین حجاب ، گسترش فعالیتهای تبلیغی در خصوص پوشش اسلامی، تشویق دانش آموزان و دانشجویان به استفاده از حجاب و تقدیر از برگزیدگان حجاب از جمله دستاوردهای این همایش یک روزه بودند.
نظر شما