پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

واکنش قطر به درخواست واشنگتن برای پایان جنگ در یمن

واکنش قطر به درخواست واشنگتن برای پایان جنگ در یمن

وزارت خارجه قطر از درخواست واشنگتن مبنی بر پایان جنگ در یمن استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دولت قطر امروز پنجشنبه از دعوت آمریکا برای توقف درگیری نظامی در یمن استقبال کرد و آن را گامی تشویق کننده برای یافتن راهکار سیاسی برای حل بحران و پایان دادن به رنج مردم یمن دانست. 

وزارت خارجه قطر در بیانیه ای اعلام کرد: کشور قطر از هر تلاشی برای آشتی ملی و پایان دادن به جنگ بیهوده‌ای که مردم یمن بدبختی آن را می‌کشند و بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و ابتکار کشورهای حاشیه خلیج فارس و نتیجه گفتگوهای ملی، کاملا حمایت می‌کند. 

در این اعلام موضع دوحه همچنین آمده است که این کشور بار دیگر بر موضع ثابت خود در حمایت از وحدت، استقلال و سلامت ارضی یمن تأکید می‌کند و خواستار کمک کشورهای موثر در جامعه بین‌المللی به کشور برادر یمن و اتخاذ تدابیر لازم برای رسیدگی به وضعیت انسانی این کشور است.

وزارتخانه های خارجه و دفاع آمریکا روز گذشته در اقدامی همزمان خواستار توقف فوری جنگ در یمن و برقراری آتش بس در این کشور ظرف یک ماه آینده شدند.

عربستان و امارات از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی به بهانه بازگرداندن رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت، حملات گسترده ای را علیه فقیرترین کشور عربی آغاز کردند.

کد خبر 4447088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha