پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۳۹

ترکیه: آنکارا از تحریم‌های ضدیرانی آمریکا معاف شد

ترکیه: آنکارا از تحریم‌های ضدیرانی آمریکا معاف شد

وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه از معافیت کشورش از تحریم‌های ضدیرانی آمریکا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، «فاتح دونمز» وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه درباره معافیت آنکارا از تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: برخی شنیده‌ ها حاکی از این موضوع است؛ اما تا کنون ابلاغیه کتبی در این خصوص دریافت نکرده‌ ایم.

این درحالیست که پیشتر برخی کشورها از جمله هند و کره جنوبی نیز از احتمال معافیت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران خبر داده و رسانه ها ژاپن را نیز درانتظار این موضوع اعلام کرده بودند.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید 2 روز پیش در سخنانی خطاب به اعضای «مجمع همیلتون» در ایالت واشنگتن، به عدم همراهی برخی از کشورها با تحریم نفتی ایران اعتراف کرده بود.

«جان بولتون» چهارشنبه در ایالت واشنگتن و در حضور اعضای «مجمع همیلتون» با لحنی نسبتاً مصالحه جویانه اذعان کرد که برخی از کشورها «ممکن است قادر نباشند روند به صفر رساندن [واردات نفت از ایران] را به سرعت طی نمایند».

وی که یکی از چهره های برجسته طرفدار جنگ و مخالف ایران است، همچنین گفت که واشنگتن درصدد است تا حداکثر فشار ممکن را بر توان جمهوری اسلامی ایران برای صادرات نفت خام اِعمال کند؛ اما تا جایی که به کشورهایی که به این ماده خام وابسته هستند، لطمه ای وارد نشود.

از ماه می که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا خروج این کشور را از توافق هسته ای ایران (موسوم به برجام) اعلام کرد، کاخ سفید با جدیت تلاش کرده تا میزان صادرات نفت ایران را به صفر برساند.

این در حالی است که بسیاری از کشورهای جهان خواستار معافیت از تحریمهای کاخ سفید علیه صادرات نفت ایران شده اند.

کد خبر 4447517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha