پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۳۲

گزارش خبرنگار مهر از ژاپن؛

حسینی: نگرفتن پنالتی ظلم به پرسپولیس بود/ کار سیامک بچگانه بود

حسینی: نگرفتن پنالتی ظلم به پرسپولیس بود/ کار سیامک بچگانه بود

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنان ما خیلی تلاش کردند اما متاسفانه در دیدار با کاشیما دو گل بد خوردیم.

به گزارش خبرنگار مهر از ژاپن، سیدجلال حسینی بعد از شکست ۲ بر صفر تیمش برابر کاشیما در دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا گفت: به هر حال بازی فینال است و حساسیت بالایی دارد.

وی ادامه داد: کاشیما تیم خیلی خوبی بود. بازیکنان ما زحمت زیادی کشیدند اما نتوانستند به هدفشان برسند. بازیکنان به خاطر شرایط سفر خواب کافی نداشتند و به خاطر کم خوابی عصبی بودند. 

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: در بازی برگشت منتظر هواداران هستیم تا این بازی را به خوبی تمام کنیم. 

حسینی در مورد داوری این دیدار نیز گفت: داوری تحت تاثیر تماشاگران بود. نگرفتن یک پنالتی در فینال آسیا یک ظلم است. برنامه تیم ما در ضد حملات بود. متاسفانه گل های بدی خوردیم اما امیدوارم در بازی برگشت جبران کنیم.

کاپیتان سرخپوشان ایران در پایان خطاب به تماشاگران و علاقمندان به فوتبال گفت: از هواداران می خواهم که آماده باشند برای یک روز بزرگ.

سیدجلال در مورد اخراج سیامک نعمتی گفت: کار سیامک بچگانه بود و ضربه بزرگی به تیم ما خواهد زد. قطعا در بازی برگشت ما از این اتفاق لطمه خواهیم دید اما امیدوارم هرکسی جای او بازی می کند خوب باشد.

کد خبر 4448304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha