پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۲۲

رئیس اداره تعاون روستایی گرمسار:

زیرساخت عرضه محصولات کشاورزی در ایوان کی ایجاد می‌شود

زیرساخت عرضه محصولات کشاورزی در ایوان کی ایجاد می‌شود

گرمسار - رئیس اداره تعاون روستایی گرمسار از راه‌اندازی زیرساخت مناسب برای عرضه محصولات کشاورزی تولیدی در ایوان کی با پیگیری تعاون روستایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا قربانی نیا در دیدار ظهر شنبه خود با بخشدار ایوان کی ضمن اشاره به راه‌اندازی غرفه عرضه محصولات کشاورزی تعاون روستایی در ایوان کی، تأکید کرد: این زیرساخت می‌تواند به توانمندسازی و همچنین توسعه شرکت تعاون روستایی ایوان کی کمک شایانی کند و همچنین در ایجاد بازار فروش محصولات برای بهره‌برداران بخش کشاورزی نیز مفید فایده باشد.

وی افزود: غرفه عرضه محصولات کشاورزی در ورودی بخش ایوانکی برپا خواهد شد تا علاوه بر عرضه محصولات کشاورزی، اعضای تعاون روستایی ایوان کی بتوانند بستر لازم برای عرضه مستقیم محصولاتشان به مسافران عبوری را نیز در مسیر زائران رضوی، مهیا ببینند.

ضرورت حمایت از تولیدکنندگان

بخشدار ایوان کی نیز در این دیدار درباره ظرفیت‌های عظیم تعاون روستایی این بخش گفت: فعالیت‌های تعاونی در ایوان کی مشارکت محور و محتوا محور است که خوشبختانه استقبال خوبی نیز از بخش تعاون در این بخش صورت گرفته است و لذا امیدواریم در آینده شاهد تحول خوب اقتصادی در این زمینه باشیم.

رضا حسنی بیان کرد: تعاون روستایی علاوه بر عرصه حاکمیتی در بخش‌های مختلفی مانند هدایت، حمایت و سیاست‌گذاری تعاونی‌ها نیز ورود می‌کند و لذا درزمینهٔ ایجاد درآمدزایی در شرکت‌های تعاونی و گسترش اشتغال روستایی در ایوان کی به‌مثابه بیشترین مطالبات بهره‌برداران بخش روستایی، نقش‌آفرینی ویژه‌ای دارد.

جمعیت روستایی بخش ایوانکی بالغ‌بر یک هزار و ۸۰۰ نفر است و بیش از ۱۲ هزار هکتار از این منطقه را اراضی کشاورزی تشکیل می‌دهد.

کد خبر 4448555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha