پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۰۵

جمع آوری بیش از ۹۵۰ تن نخاله از مسیر تردد زائران در چزابه

جمع آوری بیش از ۹۵۰ تن نخاله از مسیر تردد زائران در چزابه

شهردار منطقه چهار تهران گفت: با گذشت یک ماه از حضور شهرداری تهران در مرز جذابه بیش از ۹۵۰ تن زباله و نخاله مازاد از محل تردد زایران جمع آوری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علیرضا حسینی با اعلام این خبر و با اشاره به خدمات شبانه روزی منطقه چهار در مرز جذابه گفت:به منظور ارایه خدمات فرهنگی و مذهبی و همچنین بهداشتی مناسب به زایران اربعین حسینی، بیش از یکصد و بیست کارگر و راننده خودروها خدمات رسان بالغ بر ۲۰۰۰ نفر ساعت در مرز جذابه مستقر شدند.

وی در ادامه از از شستشو و نظافت بیش از ۳۸۰ سرویس بهداشتی خبر داد و گفت: نظافت و شستشوی ۱۴۶ چشمه سرویس بهداشتی ثابت و نصب ۱۴۰ سرویس بهداشتی کانتینر پرتابل از دیگر اقدامات صورت گرفته در مسیر تردد زایران است.

حسینی افزود: به منظور افزایش امنیت تردد زایران در تمامی ساعات شبانه روز، رفع مشکلات روشنایی معابر شامل ۱۵۰۰ متر کابل کشی و نصب ۲۴ پروژکتور در مسیر تردد زایران در مرز جذابه صورت گرفت.

حسینی در ادامه از بهسازی و کانالیزه کردن مسیر تردد زایران در محدوده گیت های بازرسی خبر داد و گفت: نصب داربست با کفراژ دیواره و گیت به طول ۴۰ هزار متر، چادر شش هزار متر، بنر ۸۰۰ متر، و طاق نصرت ۱۴۴ متر مربع از دیگر خدمات منطقه چهار در مرز جذابه است.

شهردار منطقه چهار خاطر نشان کرد: در ادامه فعالیت های شهرداری منطقه چهار، بیش از ۱۵ دستگاه خودرو حمل زباله، خودروها فان، تانکر آبرسان و مینی بوس برای خدمات رسانی به زایران اربعین در مرز جذابه مستقر شدند.

وی تصریح کرد: با حضور یک ماهه شهرداری منطقه چهار در مرز جذابه، ۱۲۰ کارشناس و کارگر در ۲۰۶۴ نفر شیفت به صورت شبانه روزی میزبان و ارایه دهنده خدمات مختلف تا سه روز پس از  اربعین حسینی در مرز جذابه بودند.

کد خبر 4448942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha