پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۰۸

بخشدار بردخون:

۱۳ آبان میعادگاه استقلال‌طلبی و مبارزه ملت با استکبار است

 ۱۳ آبان میعادگاه استقلال‌طلبی و مبارزه ملت با استکبار است

بوشهر - بخشدار بردخون گفت: ۱۳ آبان میعادگاه تاریخی استقلال طلبی و مبارزه ملت ایران با استکبار و استعمار است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اخلاقی صبح یکشنبه در جمع راهپیمایان بردخونی اظهار کرد: روز سیزده آبان روز پیوند مردم، دانشجویان و دانش آموزان با نهضتی است که امام خمینی آغاز کرد و به جنبشی ملی و اجتماعی ضد مظاهر استکبار تبدیل کرد.

وی افزود: نهضت امام آثار استکبار را تبعیض و بی عدالتی، وابستگی اقتصادی، ایجاد تفرقه، استعمار فکری و فرهنگی و در یک کلام وابستگی کشور در همه زمینه ها می داند.

اخلاقی اضافه کرد: سیزده آبان به ملت ایران اسلامی آموخت که در معبد انسانیت آزادانه و آگاهانه در برابر خداوند به نماز بایستند و تنها در پیشگاه پروردگار جلیل سجده کنند.

بخشدار بردخون ادامه داد: ۱۳ آبان به دل ملت بزرگ ایران قوت بخشید و غروری مقدس و حماسه آفرین در آنان زنده کرد و درس هایی بزرگ از شهادت و رشادت و دلیری به آنان آموخت.

وی گفت: به فرمایش مقام معظم رهبری آمریکایی ها می خواهند در ایران یک فرد دست بسته و تسلیم آن ها حکومت کند و اگر نشد دشمن ایران می شوند که در قضایای مختلف مانند طبس، ساقط کردن هواپیمای مسافربری، وضع تحریم ها دشمنی کرده اند و امروز هم برای خراب کردن برجام با نهایت خباثت عمل می کنند.

اخلاقی ابراز داشت: دشمنی آمریکایی ها به اینها ختم نمی شود و مخالفت با پیشرفت های علمی، فضاسازی سیاسی و تبلیغی ضد جمهوری اسلامی، مخدوش نشان دادن چهره انقلاب اسلامی فهرست کوچکی از اقدامات آمریکا ضد جمهوری اسلامی ایران است.

نماینده عالی دولت در بخش تصریح کرد: امروز ملت سرفراز و بزرگ ایران اسلامی در قله اقتدار، صلابت و ثبات قرار دارد و موقعیت خود را در منطقه و جهان تثبیت کرده و تهدیدها را به فرصت تبدیل و مسیر رشد و توسعه را پیدا کرده است.

وی اظهار کرد: ۱۳ آبان در این ۴۰ سال به همه مستضعفان جهان نشان داد که دیوار ستم و تحریم و ظلم و استبداد و استکبار پایدار نیست و شکستنی است و دشمن هیچگاه به اهداف شوم خود نمی رسد.

راهپیمایی ۱۳ آبان همزمان با سراسر کشور با حضور اقشار مختلف در بردخون از میدان معلم تا بوستان شهدای گمنام برگزار شد و مردم انقلابی با شعار های مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل و ۱۳ آبان ماه یوم الله یوم الله این روز را گرامی داشتند.

صبح امروز نیز دانش آموزان در مدارس زنگ استکبار ستیزی را به صدا درآوردند و با دیگر توطئه های استکبار جهانی را محکوم نمودند.

کد خبر 4449431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha