۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۱۳

فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری:

۱۰۵ کیلوگرم مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری کشف شد

۱۰۵ کیلوگرم مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری کشف شد

شهرکرد- فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از انهدام سه باند قاچاق مواد مخدر و کشف ۱۰۵ کیلوگرم تریاک و هروئین از پنج دستگاه خودرو در محور لردگان - بروجن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، غلامعباس غلامزاده در تشریح این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر قصد قاچاقچیان مواد مخدر برای انتقال مواد مخدر از محور لردگان به بروجن و توزیع در سطح استان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی افزود: با انجام کار اطلاعاتی دقیق پنج دستگاه خودرو این قاچاقچیان در محور لردگان به بروجن شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه توقیف شدند.

غلامزاده ادامه داد: در بازرسی از این خودروها ۱۰۵ کیلوگرم تریاک و هروئین که به طرز ماهرانه‌ای جاساز شده بود کشف شد.

کد خبر 4449893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha