پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

واکنش حزب الله لبنان به حکم دادگاه آل خلیفه ضد شیخ علی سلمان

واکنش حزب الله لبنان به حکم دادگاه آل خلیفه ضد شیخ علی سلمان

حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای با اشاره به حکم ظالمانه دادگاه آل خلیفه ضد دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین آنرا با هدف ترساندن ملت بحرین و مهیا کردن زمینه سفر نتانیاهو به منامه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای حکم ظالمانه دادگاه آل خلیفه ضد شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق اسلامی بحرین و شیخ حسن سلطان و علی الاسود دو نماینده سابق پارلمان را محکوم کرد و آنرا گواه ماهیت سرکوبگرانه و دیکتاتوری حکام بحرین که از طریق این احکام ظالمانه به دنبال ترساندن ملت بحرین و ناامید کردن آن است.

حزب الله لبنان بیان کرد: زمان صدور این حکم در این روزها با هدف ایجاد فضای مناسب برای سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به منامه و رساندن این پیام سرکوب به منظور ترساندن شهروندان و منع آنها از موضع اصیلشان در قبال رژیم صهیونیستی و  در مخالفت با عادی سازی روابط  با صهیونیستها و حمایت از جنبش های مقاومت در جهاد ضد رژیم صهیونیستی است.

در این بیانیه آمده است: حزب الله همبستگی کامل خود را با محکومین اعلام می کند و  ملت بحرین که در مسیر آزادی شهیدانی داده و جانفشانی کرده است عزمش برای ادامه راه برای تحقق اهداف عادلانه راسخ تر خواهد بود.

کد خبر 4450104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha