پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۱۱

رئیس اداره بهزیستی اردستان:

اردستان ۳۰۳ نفر زن سرپرست خانوار دارد

اردستان ۳۰۳ نفر زن سرپرست خانوار دارد

اردستان - رئیس اداره بهزیستی اردستان گفت: اردستان ۳۰۳ نفر زن سرپرست خانوار دارد که توانمندسازی آنها رویکرد جدید بهزیستی قرار گرفته است.

محمد علی مطلب زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: موضوع خدمات زنان سرپرست خانوار در بهزیستی تا قبل از سال ۹۱ حمایتی بود که بعد از آن رویکرد توانمند سازی به خود گرفت و در سال ۹۳ بخشنامه هایی بوده که از چرخه حمایتی خارج شده است.

وی افزود: اشتغال مهم ترین موضوع توانمندسازی زنان سرپرست بوده که در امور کمیسیون مطرح شده تا به رویکرد مناسبی در خصوص توانمندسازی آنها دست پیدا کنیم.

رئیس بهزیستی اردستان گفت: بعضی از این وام های خود اشتغالی در چند سال اخیر انحراف به وجود آورد و خانواده ها نتوانستند بهره برداری درستی از آن داشته باشند.

وی تاکید کرد: وام هایی تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال با کارمزد چهار درصد وجود دارد که اگر زنان سرپرست شغلی ایجاد کنند، به آنها پرداخت می شود.

مطلب زاده اضافه کرد: در موضوع هدفمندی حمایت از زنان سرپرست خانوار بیمه آنها به صورت رایگان برای شخص انجام می شود که در سال های اخیر اشتغال زایی خوبی در این راستا انجام شده است.

وی با بیان اینکه زنان اردستان درآمد کافی ندارند، تصریح کرد: وجود ۳۰۳ نفر زن سرپرست خانوار در حوزه بهزیستی اردستان به ثبت رسیده است.

رئیس اداره بهزیستی اردستان  افزود: ایجاد نمایشگاه هایی برای فروش تولیدات زنها می تواند انگیزه ای برای دیگر زنان سرپرست باشد.

کد خبر 4451725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha