پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۶

رییس پلیس راه شرق استان تهران خبر داد؛

ترافیک سنگین در محور فیروزکوه

ترافیک سنگین در محور فیروزکوه

دماوند- رییس پلیس راه شرق استان تهران از ترافیک سنگین در محور فیروزکوه خبر داد.

سرهنگ سیاوش محبی، در گفتگو با خبرنگار مهر به بیان میزان ترافیک محورهای مواصلاتی شرق استان تهران پرداخت و با اشاره به ترافیک پرحجم در محور هراز به دلیل بازگشت مسافران از تعطیلات آخر هفته و آخر ماه صفر اظهار کرد: هم اکنون شاهد بار ترافیکی پرحجم در سراسر محور هستیم، این ترافیک به ویژه در محدوده امام زاده هاشم (ع) در محور هراز به سمت تهران نیمه سنگین است.

وی افزود: محور هراز به جهت تخلیه بار ترافیکی تا ساعت ۲۴ از شمال به سمت تهران یک طرفه است.

رییس پلیس راه شرق استان تهران افزود: ترافیک در محور فیروزکوه در مسیر شمال به جنوب در محدوده های شهری فیروزکوه و دماوند سنگین است.

محبی ترافیک در محور امام رضا (ع) را پر حجم اما روان خواند و گفت: حجم این ترافیک در محدوده پاکدشت، به تهران افزایش می یابد.

کد خبر 4453467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha