پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

عربستان تعداد زیادی آواره روهینگیائی را اخراج می‌کند

عربستان تعداد زیادی آواره روهینگیائی را اخراج می‌کند

عربستان قرار است تعداد زیادی از آوارگان روهینگیائی را از این کشور اخراج کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فعالان و روهینگیائی های زندانی در عربستان به پایگاه «میدل ایست آی» اعلام کردند که مقامات سعودی بر آنند تا تعداد زیادی از آن ها را اجباراً از این کشور اخراج کنند.

بر اساس اعلام این منابع، اقدام سعودی به اخراج اجباری آوارگان روهینگیائی از این کشور پس از آن صورت می گیرد که تعداد بسیاری از آن ها مدت های مدیدی است که در حبس های طولانی در عربستان به سر برده اند.

این افراد اعلام کردند که اوراق هویتی به همراه دارند که نشان می دهد آن ها از اتباع کشور میانمار بوده و پس از یورش های وحشیانه ارتش و بودائی های افراطی از ترس جان خود به کشور بنگلادش پناه برده بودند.

این درحالی است که کمیته حقیقت یاب سازمان ملل متحد پیشتر و در سالگرد وقوع جنایت علیه مسلمانان در میانمار با انتشار گزارشی اعلام کرده بود فرمانده کل ارتش میانمار به همراه ۵ ژنرال وی «به قصد نسل کشی» مسلمانان در غرب این کشور مرتکب قتل و تجاوز گروهی شده‌اند.

شایان ذکر است، از ۲۵ آگوست سال ۲۰۱۶ میلادی نظامیان ارتش میانمار به همراه بودائیان افراطی به بهانه واهی حمله گروهی از مسلمانان ایالت راخین واقع در غرب میانمار به چند پُست بازرسی مرزی، در سایه سکوت مدعیان حقوق بشر و طرفداران دروغین دموکراسی تعداد زیادی از مسلمانان را به قتل رسانده، به زنان تعرض کرده، منازل و مزارع آنها را به آتش کشیدند و به این ترتیب تعداد زیادی از این افراد را آواره کشور همسایه یعنی بنگلادش کرده اند.

کد خبر 4454482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha