پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران خبر داد؛

آتش سوزی در جماران/یک نفر کشته شد

آتش سوزی در جماران/یک نفر کشته شد

شمیرانات- سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از آتش سوزی در جماران خبر داد و گفت: یک نفر کشته شد.

سید جلال ملکی در گفت و گو با خبرنگار مهر از حادثه آتش سوزی در جماران خبر داد و افزود: این حادثه در ساعت ۱۶ و ۱۶ دقیقه در یک منزل مسکونی در جماران خیابان حسن پور به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع از این حادثه  ۳ ایستگاه آتش نشانی نشانی با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.

 سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران ضمن تشریح چگونگی محل حادثه گفت: این آتش سوزی در طبقه همکف یک منزل ۲ طبقه مسکونی به وسعت ۲۵۰ متر رخ داده بود و آتش در حال سرایت به طبقات فوقانی بود.

وی با بیان این که شعله های آتش به بخشی از منزل مسکونی در طبقه بالایی و سقف ها نیز سرایت پیدا کرده بود، گفت: آتش نشانان نسبت به مهار این حریق و کنترل آن اقدام کردند و هم اکنون عملیات به پایان رسیده و همکاران من مشغول عملیات تخلیه دود و لکه گیری هستند.

ملکی ادامه داد: یک پیرمرد که دچار معلولیت بود، نیز در محل آتش سوزی حضور داشت، که آتش نشانان هم زمان با خاموش کردن آتش به این مرد دسترسی پیدا کردند و وی را از محل آتش سوزی خارج کردند.

وی گفت: متاسفانه این فرد به تائید عوامل اورژانس مستقر در محل به دلیل سوختگی شدید فوت کرده بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران افزود: علت این آتش سوزی در دست بررسی توسط کارشناسان است.

کد خبر 4454493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha