پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ بهمن ۱۳۸۵، ۹:۲۸

برخی داروهای جلوگیری از خونریزی بیماران قلبی عوارض خطرناکی دارد

برخی داروهای جلوگیری از خونریزی بیماران قلبی عوارض خطرناکی دارد

بررسی ها نشان داده است داروهایی که به منظور جلوگیری از خونریزی های بعدی به بیماران قلبی که تحت عمل جراحی "بای پس" قرار گرفته اند داده می شود ، می تواند منجر به مرگ آنان در سالهای بعد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یو اس ای تودی ، از جمله این داروها تریسی لول است که از سال 1985 مورد استفاده قرار گرفته است.

بنابرهمین گزارش ، فقط در سال گذشته این دارو برای 246 هزار نفر تجویز شده است تا از خون ریزیهای پس از عمل بکاهد. در صورتی که این گونه داروها می تواند در دراز مدت یعنی در حدود 5 سال موجب بروز لخته های خون در عروق و مرگ بیماران شود.

در حال حاضر بیش از 4 میلیون نفر در سراسر جهان در حال استفاده از داروهای این چنینی هستند که محققان نسبت به آن هشدار داده اند.

بنابراین گزارش ، کارشناسان در حال کار بر روی داروهای مشابه هستند تا علاوه بر جلوگیری از خون ریزیهای اضافه ، مانع از تشکیل لخته در خون نیز بشود. چرا که بسیاری از بیماران در سنین کهنسالی تحت عمل بای پس قرار می گیرند و در صورت بروز لخته مجدد توانایی و تحمل کافی برای عمل دوباره را ندارند و این کار برای آنان خطرناک خواهد بود.

کد خبر 445465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha