پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

مواضع مزدوران ائتلاف سعودی در ضالع و لحج زیر آتش توپخانه یمنی‌ها

مواضع مزدوران ائتلاف سعودی در ضالع و لحج زیر آتش توپخانه یمنی‌ها

توپخانه ارتش و کمیته های مردمی یمن امروز یکشنبه مواضع مزدوران وابسته به ائتلاف سعودی را در استانهای لحج و الضالع گلوله باران کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، توپخانه ارتش و کمیته های مردمی یمن امروز یکشنبه مواضع مزدوران وابسته به ائتلاف سعودی را در استانهای لحج و الضالع گلوله باران کرد.

بر اثر این حملات توپخانه ای شماری از مزدوران کشته و زخمی شدند.

توپخانه ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع مزدوران را در جبهه نقیل الخشبه در استان الضالع و جبهه الشریجه در القبیطه در استان لحج هدف قرار داد.

خبر دیگر اینکه قبایل افلح الشام در استان حجه آمادگی کامل خود را برای مقابله با متجاوزان ائتلاف سعودی-امریکایی و شکست همه طرحها و اهداف متجاوزان اعلام کردند.

از سوی دیگر ارتش و کمیته های مردمی یمن طی عملیاتی در استان تعز شماری از مزدوران را به هلاکت رساندند.

کد خبر 4455512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha