ابوالفضل باقریان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه واحدهای صنفی دارای پروانه کسب در دامغان چهار هزار و ۶۲۵ واحد از مجموع چهار هزار و ۸۷۵ واحد صنفی است، تأکید کرد: این واحدها در بخشهای تولیدی، خدماتی فنی، توزیعی و خدماتی مشغول به کار هستند که ۲۵۰ واحد از این تعداد فاقد پروانه کسب هستند.
وی بابیان اینکه مالک سه هزار و ۹۱۶ واحد صنفی دامغان مرد و مالک یک هزار و یک واحد صنفی زن هستند، افزود: در نیم سال اول ۹۷ به ۱۸۷ نفر از متقاضیان پروانه کسب آموزشهای لازم ارائهشده است.
کابینت سازان در رأس شکایات
رئیس اتاق اصناف دامغان درباره فراوانی فعالان در واحدهای صنفی نیز توضیح داد: مدرک تحصیلی مالک ۶۰۰ واحد صنفی در دامغان ابتدایی، ۹۵۰ واحد سیکل، یک هزار و ۷۶۰ واحد دیپلم، ۷۴۰ واحد فوقدیپلم، ۴۵۰ واحد کارشناسی، ۱۲۰ واحد کارشناسی ارشد و پنج واحد مقطع دکتری است.
باقریان با اشاره به اینکه بیشترین شکایات ارسالی به واحد بازرسی و نظارت مستقر در اتاق اصناف دامغان شامل رستههای کابینت سازی، مکانیکی اتومبیل و تعمیرات تلفن همراه است، گفت: طی شش ماه گذشته ۱۲ دوره آموزش به دارندگان پروانه کسب، شش دوره آموزش مبارزه با قاچاق کالا و چهار دوره آموزش برای هیئتمدیره اتحادیههای صنفی ارائهشده است.
وی با اشاره به سهم مردم دامغان از واحدهای صنفی، تاکید داشت: در کشورهای اروپایی به ازای هر ۷۰۰ الی یک هزار نفر یک واحد صنفی وجود دارد و این رقم در ایران ۳۵ و برای استان سمنان ۲۵ و در دامغان به ازای هر ۱۶ نفر یک واحد صنفی وجود دارد.
نظر شما