پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۴۱

برای سیزدهمین بار؛

آژانس بین المللی انرژی اتمی پایبندی ایران به برجام را تایید کرد

آژانس بین المللی انرژی اتمی پایبندی ایران به برجام را تایید کرد

آژانس بین المللی انرژی اتمی تأئید کرد که میزان ذخیره‌سازی و غنی‌سازی اورانیوم ایران مطابق با برجام بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس بین المللی انرژی اتمی میزان ذخیره‌سازی و غنی‌سازی اورانیوم ایران را مطابق با «برجام» مورد تأئید قرار داد.

آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه با انتشار بیانیه ای برای سیزدهمین بار اعلام کرد که ایران در راستای پیروی از توافق هسته ای سال ۲۰۱۵، میزان ذخیره‌سازی و غنی‌سازی اورانیوم خود را در میزان قید شده در برجام حفظ کرده است.

دیده‌ بان هسته‌ ای سازمان ملل در این گزارش تصریح کرد که به تمامی سایت‌ های مورد نیاز در ایران دسترسی داشته و بازرسان این سازمان هم تأیید کرده‌ اند که تهران سقف مجاز برای نگهداری اورانیوم غنی‌شده و آب سنگین را رعایت کرده است.

سیزدهمین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در حالی امروز دوباره بر پایبندی ایران بر توافق هسته ای اذعان کرده است که آمریکا با نقض این توافق از ۵ نوامبر سال جاری میلادی (۱۴ آبان ماه) تحریم های یکجانبه ای را بر خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت علیه ایران به اجرادرآورده است.

کد خبر 4456634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha