پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۳

فرماندار شفت خبر داد:

پرداخت بیش از ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در شفت

پرداخت بیش از ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در شفت

شفت- فرماندار شفت از پرداخت ۲۲ میلیارد و ۶۱۲ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی در این شهرستان طی سال گذشته خبر داد و گفت: این تسهیلات در حوزه روستایی، مشاغل خانگی و فراگیر بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا محسنی پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری که در سالن میرزای شفتی فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه شهرستان شفت دارای دو شهر و دو بخش با جمعیت ۵۴ هزار و ۲۲۶ نفر است، اظهارکرد: با توجه به حضور بیشتر جمعیت این شهرستان در حوزه روستایی از این شهرستان روستایی‌ترین شهرستان استان نام برده می شود.

وی با بیان اینکه شفت در سه حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری ظرفیت‌های فراوانی دارد، افزود: شهرستان شفت تولید ۷۵ هزار تن برنج سفید، تولید سالانه ۹۵ تن پیله تر در شهرستان شفت تنها بخشی از ظرفیت ‌های این شهرستان است.

فرماندار شفت با اشاره به وجود ۵۵۰ هکتار آب‌بندان در این شهرستان که ظرفیتی مناسبی برای پرورش ماهیان گرم‌آبی و سردآبی فراهم کرده یکی دیگر از ظرفیت‌های این شفت است، گفت: در حوزه صنعتی نیز پتانسیل های بزرگی دارد که با رفع موانع تولید برخی از صنایع آن در حال حاضر ۳۵ واحد صنعتی دارد.

وی ادامه داد: ۳۲ هزار هکتار اراضی جنگلی و ۱۳ هزار هکتار مراتع و همچنین ظرفیت های گردشگری مذهبی و طبیعی در این شهرستان سبب شده که سالانه شاهد حضور هزاران گردشگر و مسافر در شفت باشیم که زمینه مناسبی برای ایجاد اشتغال روستایی است.

محسنی با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته در شهرستان شفت در سال های اخیر از برخورداری ۹۲ درصدی مردم این شهرستان از  نعمت گاز طبیعی خبر داد و تصریح کرد: در حوزه عمرانی نیز اقدامات خوبی انجام شده است.

به گفته محسنی اجرای ۱۳ کیلومتر راه ملاسرا -شفت با اعتبار ۱۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، پروژه آب شرب شفت و احمد سرگوراب به طول ۱۵ کیلومتر با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، انجام طرح جامع مطالعات فاضلاب در دو شهر شفت و احمدسرگوراب و آبرسانی به ۵۴ روستا با استفاده از اعتبارات توسعه ملی چهار پروژه ملی بوده که در حال حاضر در سطح شهرستان شفت در حال اجرا است.

وی با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای اشتغالزایی در این شهرستان، ادامه داد: در سال گذشته ۲۲ میلیارد و ۶۱۲ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی در قالب مشاغل خانگی، فراگیر و روستایی و عشایری به متقاضیان در شهرستان شفت پرداخت شده است.

فرماندار شفت با تأکید بر ضرورت وجود اتحاد و همدلی در میان مردم و مسئولان برای حل مشکلات کشور، استان و شهرستان و مقابله با تحریم‌ها، افزود: باید با تکیه بر توان داخلی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود می توانیم در این زمینه گام برداریم.

وی یادآورشد: رعایت کرامت انسانی و تکریم ارباب رجوع، نظم و انضباط، صرفه جویی در تمامی امور اداری و مالی، آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی شهرستان با توجه به نزدیکی فصل سرما و حضور میدانی همه مسئولان از جمله مواردی است که باید توسط روسای دستگاه‌های اجرایی مدنظر قرار دهند.

 در پایان این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات «رحمت حیدری نژاد» معاون سابق فرمانداری شفت «طاهر کوهی» طب حکمی از سوی استاندار گیلان به عنوان معاون جدید فرمانداری شفت معرفی شد.

کد خبر 4459067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha