ماریون کوتیلارد، ستاره فیلم "زندگی به رنگ صورتی" که در این فیلم نقش ادیت پیاف، یکی از محبوبترین خواننده های فرانسه را بازی کرده، بیش از دیگران مورد توجه خبرنگاران و عکاسان حاضر در مراسم بود. این فیلم یکی از 22 فیلم شرکت کننده در بخش مسابقه است که برای دریافت جایزه خرس طلایی با هم رقابت می کنند.
پیش از آغاز فیلم 140 دقیقه ای "زندگی به رنگ صورتی"، دیتر کاسلیک، رئیس جشنواره فیلم برلین در سخنانی از وزارتخانه های مختلف که در صنعت فیلمسازی در آلمان سرمایه گذاری می کنند و دیگر اسپانسرهای این جشنواره تشکر کرد. برند نومان، وزیر فرهنگ آلمان، هم گفت: "در سال 2006 فیلم های آلمانی بیشترین سهم را در بازار فروش فیلم ها داشتند." بعد از حدود یک ساعت، کاسلیک و پل شریدر، رئیس هیئت داوران این دوره جشنواره فیلم برلین، رسما آغاز پنجاه و هفتمین دوره جشنواره را اعلام کردند.
جشنواره فیلم برلین تا 18 فوریه (29 بهمن) ادامه دارد. در بخش مسابقه جشنواره امسال فیلم هایی مانند "آلمانی خوب" استیون سودربرگ، "شبان خوب" رابرت دنیرو، "شاهد" آندره تشینه و "انجل" فرانسوا اوزون شرکت دارند.
نظر شما