پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۹

رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه ملی:

خریداران کالاهای ایرانی از تسهیلات صندوق توسعه استفاده کنند

خریداران کالاهای ایرانی از تسهیلات صندوق توسعه استفاده کنند

قزوین- رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه ملی ایران گفت: تسهیلات ۱۰ و ۲۰ میلیون دلاری با سود ۲.۵ درصد به خریداران کالاهای صادراتی ایران پرداخت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شهید زاده روز یکشنبه در جمع تولیدکنندگان و صنعتگران استان که با حضور استاندار، معاون اقتصادی استاندار و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی و رئیس سازمان صنعت استان در مرکز خدمات فناوری کسب و کار کاسپین برگزار شد، اظهار کرد: ما وظیفه داریم تسهیلات صندوق را در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم تا تولید و اشتغال و صادرات رونق بگیرد.

وی افزود: به عنوان هیئت مدیره صندوق باید ضمن حفظ منابع بتوانیم سرمایه گذاری های مناسب را حمایت کنیم.

شهیدزاده بیان کرد: ما برای بانکها نمی توانیم تعیین تکلیف کنیم، تحریمها به روند پرداختها در صندوق هم آسیب زده که باید تدبیر کنیم.

رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه ملی گفت: برای ایجاد طرح های جدید صادراتی حمایت لازم را انجام می دهیم، تولید کنندگان باید در اجرای طرح ها، سرمایه در گردش و سرمایه ثابت را در طرح ببینند تا در روند کار مشکل نداشته باشند.

۲۰۰ میلیارد دلار برای صادرکنندگان فعال در صندوق پیش بینی کرده ایم

شهیدزاده اظهار کرد: سال گذشته ۸۰۰ میلیارد دلار سپرده گذاری برای صادرات ایجاد شد و امسال هم ۲۰۰ میلیارد تومان برای حمایت از صادرکنندگان فعال تعیین کرده ایم.

وی یادآور شد: سقف سرمایه در گردش را از ۵ میلیارد تومان به  ۲۰ میلیارد تومان افزایش داده ایم. اگر در خارج کسانی خریدار کالای ایرانی باشند از ۱۰ میلیون دلار به بالا تسهیلات  با ۲.۵ درصد سود داده می شود.

شهیدزاده از ارائه تسهیلات ارزی در حوزه حمل و نقل ریلی خبر داد و گفت: سال گذشته یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار به شرکتها پرداخت شد تا ۲۲ هزار خودروی سنگین و اتوبوس نو جایگزین خودروهای فرسوده شود.

رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه ملی اظهار کرد: به طرح های توسعه که بدهی نداشته باشند و طرحشان جدید و صادرات محور و تکمیل زنجیره تولید باشد تسهیلات ارائه می شود.

کد خبر 4461536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha