پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۹:۰۷

فتاح به مهر خبر داد؛

برنامه های ویژه اشتغال مددجویان در شرایط جدید/پرداخت ۲۰۰هزار وام

برنامه های ویژه اشتغال مددجویان در شرایط جدید/پرداخت ۲۰۰هزار وام

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از برنامه های ویژه اشتغال مددجویان این نهاد در شرایط جدید اقتصادی خبر داد و گفت: از محل صندوق توسعه ملی ۱۰۰ هزار فقره وام ۲۵ میلیونی پرداخت می شود.

پرویز فتاح در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بودجه جدید اشتغال مددجویان کمیته امداد اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی جدید و نیاز مددجویان به اشتغال، برنامه های جدید و منابع جدیدی را با کمک دولت برای ایجاد شغل مددجویان در نظر گرفته ایم.

وی گفت: از محل صندوق توسعه ملی یک و نیم میلیارد دلار در قالب ۱۰۰ هزار فقره وام ۲۵ میلیون تومانی به مددجویان تحت پوشش اختصاص پیدا می کند که پرداخت این وام ها آغاز شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تأکید کرد: وام اشتغال از صندوق توسعه ملی به افراد نیازمند شغل که مددجویان امداد هستند و در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و مناطق روستایی زندگی می کنند، اختصاص پیدا می کند.

فتاح بیان داشت: امیدواریم بتوانیم تا پایان سال تمامی ۱۰۰ هزار فقره وام را به مددجویان پرداخت کنیم اما چنانچه تعدادی نیز برای سال آینده باقی بمانند، این مبلغ سوخت نمی شود.

وی به همکاری خوب بانک ها با کمیته امداد در جهت پرداخت وام اشتغال اشاره کرد و افزود: همچنین از محل تبصره ۱۶، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای وام مددجویان به صورت صد درصد جذب شده است که با این مبلغ نیز ۲۰ میلیون تومان وام می دهیم که در مجموع به حدود ۱۰۰ هزار نفر نیز از این طریق تسهیلات پرداخت خواهد شد.

کد خبر 4461681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha