پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۹:۵۴

مراسم ویژه اهدای کتاب در گناوه برگزار شد

مراسم ویژه اهدای کتاب در گناوه برگزار شد

بوشهر - به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی مراسم ویژه اهدای کتاب با حضور مسئولان در گناوه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاک نژاد فرماندار گناوه صبح دوشنبه در این مراسم گفت: کتاب و کتابخوانی از دیرباز در بین ایرانیان از جایگاه والا و خاصی برخوردار بوده است.

وی افزود: ما ایرانیان و مسلمانان قرآن را که بهترین کتاب است و تمام علوم و تکنولوژی های جهان از آن سرچشمه می‌گیرد و همه ادیان از آن استفاده می کنند را در اختیار داریم.

فرماندار گناوه اظهار داشت: کشور ایران دارای پیشینه بسیار قوی در سطح کتاب و کتابخوانی دارد و آثار و کتاب های شاعران، عرفا و دانشمندان ایرانی  به جای مانده از این بزرگان که در سطح جهان مورد استفاده قرار می گیرد بیانگر علاقه همیشگی ایرانیان به کتابخوانی است.

وی تصریح کرد: اولیا و کادر مدیریتی مدارس باید برای اهدای جوایز به دانش آموزان کتاب را در برنامه کاری خود قرار دهند تا دانش آموزان بتوانند آشنایی و ارتباط خوبی با کتاب برقرار کنند.

پاک‌نژاد گفت: پیشنهاد می‌کنیم در دبستان نرگس نقد و بررسی کتاب بین دانش‌آموزان انجام شود که اگر تاثیرگذار و مثبت بود بتوانیم آن را در دیگر مدارس نهادینه کنیم.

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی مراسم ویژه اهدا کتاب به دانش آموزان فعال کتابخوان و همچنین اهدای کتاب به کتابخانه دبستان نرگس با حضور سید علی پاک‌نژاد فرماندار، اسکندر احمدی مدیر آموزش و پرورش، سبحانی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد و خدری رئیس کتابخانه عمومی شهر در دبستان نرگس گناوه برگزار شد.

کد خبر 4462257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha