پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۳۷

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

برنامه‌های قرآنی ستاد دهه فجر استان سمنان ساماندهی شود

برنامه‌های قرآنی ستاد دهه فجر استان سمنان ساماندهی شود

سمنان - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، بابیان اینکه برنامه‌های دهه فجر استان با محوریت قرآن و توسط مردم برگزار شود، گفت: برنامه‌های قرآنی ستاد دهه فجر ساماندهی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری صبح چهارشنبه در چهارمین جلسه کمیته قرآن ستاد چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی استان سمنان به میزبانی مجتمع فرهنگی ولایت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان، بابیان اینکه برنامه‌ریزی برای برگزاری باشکوه مراسم دهه فجر، در سال جاری به مناسبت اربعین انقلاب دارای اهمیتی ویژه نسبت به سنوات پیش است، تأکید داشت: باید با تلاش گروهی، برنامه‌های قرآنی ستاد دهه فجر استان سمنان ساماندهی شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی ویژه‌برنامه‌های اربعین انقلاب اسلامی باید باهم افزایی تمام دستگاه‌های عضو ستاد دهه فجر اعم از اجرایی و فرهنگی، خدماتی، نظامی، انتظامی و ... همراه شود تا شاهد برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌ها باشیم.

برگزاری برنامه‌های مردم محور و قرآنی در دهه فجر

مسئول کمیته تشکل‌های مردم‌نهاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استان سمنان خواستار برگزاری برنامه‌های مردم محور و قرآنی در دهه فجر سال جاری شد و تأکید کرد: ما باید مردم، قرآن و مساجد را محور برنامه‌ها قرار دهیم چراکه انقلاب ما بر اساس تعالیم قرآنی به دست مردم و از مساجد آغاز شد و با رهنمودها و رهبری امام راحل(ره) به پیروزی رسید.

شکری خواستار تعامل دستگاه‌های ذی‌ربط با ستاد دهه فجر شد و گفت: باید برای حضور پرشور مردم در مراسم دهه فجر برنامه‌ریزی گسترده‌ای صورت گیرد.

وی افزود: مبلغان اعزامی در ایام دهه فجر نیز باید به دستاوردهای انقلاب اسلامی درزمینهٔ‌های مختلف به‌خصوص درزمینهٔ دینی، معنوی و مذهبی بپردازند تا برکات انقلاب برای نسل جوان جامعه بیش‌ازپیش نمایان شود.

دستاوردهای نظام اسلامی برای مردم بیان شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم برای برنامه‌های دهه فجر، گفت: در سال جاری به دلیل تقارن با اربعین انقلاب اسلامی، چشم تمام جهانیان به ایران اسلامی دوخته‌شده است و در برهه حساس کنونی بر ما است که برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های اربعین انقلاب تلاش وافری داشته باشیم.

حجت‌الاسلام غلامرضا قندهاری بابیان اینکه دستگاه‌های اجرایی در کنار برنامه‌های دهه فجر، می‌بایست دستاوردهای نظام اسلامی را نیز به مردم بیان کنند، تأکید کرد: برگزاری محافل و جلسات قرآنی، تلاوت، طرح‌های قرآنی و ... در زمره برنامه‌های قرآنی ستاد دهه فجر در استان سمنان خواهد بود.

در این نشست درزمینهٔ ارتقای کیفی برنامه‌های قرآنی استان سمنان نیز بحث و تبادل‌نظر شد.

کد خبر 4462376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha