پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۴۶

مدیر عامل آبفای خوزستان:

آزمایشگاه امور کیفی آب مسجدسلیمان افتتاح شد

آزمایشگاه امور کیفی آب مسجدسلیمان افتتاح شد

اهواز - مدیر عامل شرکت آبفای خوزستان گفت: اولین آزمایشگاه امور کیفی شهرستان مسجد سلیمان برای ارتقای خدمات مطلوب به مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل راه اندازی شده است.

صادق حقیقی‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره راه اندازی آزمایشگاه شهرستان مسجدسلیمان برای اولین بار اظهار کرد: اولین آزمایشگاه امور کیفی شهرستان مسجد سلیمان  با اعتباری قریب به ۲۰ میلیارد ریال برای ارتقای خدمات مطلوب به شهرهای مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل راه اندازی شده است.

وی افزود: کیفیت آب برای ما امری ضروری است و با توجه سلامت جامعه احداث این آزمایشگاه در اولویت کاری شرکت مهندسی آب و فاضلاب خوزستان قرار گرفته است.

مدیر عامل آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اهمیت سلامت و آب در کوتاه ترین زمان بیان کرد: در گذشته برای این که کیفیت آب بررسی شود نمونه های آب را از این شهرستان به استان منتقل می کردیم که همین فرآیند مدت زمانی را سپری می کرد ولی با  احداث این آزمایشگاه در شهرستان مسجدسلیمان در بازه زمانی دو ساعته می توانیم از کیفیت و سلامت آب را مطمئن شویم.

وی با اشاره به تجهیزات این آزمایشگاه تصریح کرد: در این آزمایشگاه جدیدترین دستگاه‌های کدورت سنج، هدایت سنج، آب مقطرگیری، میکروسکوپ مدرن، کلونی کانتر، انکوباتور، آون، هود آزمایشگاهی و اتوکلاو غیره موجود است و بروزترین روش‌های آزمایش‌های باکتریولوژیکی انجام می‌شود.

مدیرعامل آبفا خوزستان با اشاره به مهمترین اولویت شرکت عنوان کرد: خط قرمز آبفا خوزستان کیفیت آب است و یکی از مهمترین اولویت ما تأمین بهداشت آب آشامیدنی برای شهروندان است و در این آزمایشگاه آزمایش میکروبی به روش mpn، سنجش کدورت NTU آب، سنجش EC آب، آزمایش HPC، برای سنجش میزان باکتری های هیدروتراپ مخزن با شبکه انجام می شود.

وی تصریح کرد: محور اصلی فعالیت‌های شرکت آبفا خوزستان، دستیابی به افزایش کیفیت مطلوب آب و ارائه خدمات بهتر به شهروندان است.

حقیقی‌پور یادآور شد: کیفیت آب برای ما حیاتی است و راه‌اندازی چنین آزمایشگاه‌هایی در تمام خوزستان در دستور کار است.

مدیر عامل آبفا خوزستان در پایان گفت: در حال حاضر ۲۳ آزمایشگاه کنترل کیفی فیزیکی و شیمایی، میکروبیولوژی و بیولوژی در استان خوزستان فعال و تحت نظارت شرکت آبفا خوزستان بر بهداشت و کیفیت آب شبکه توزیع آب شهری این شرکت نظارت دارند.

کد خبر 4463811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha