به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، اوباما روز گذشته در اولین روز رسمی تبلیغات انتخاباتی خود گفت : " مذاکرات مستقیم بهترین امید برای فروکش کردن بحران با کره شمالی است؛ حتی زمانی که مذاکره کنندگان آمریکایی در مذاکرات خسته کننده شش جانبه در چین درباره این موضوع به سختی تلاش کردند" .
این سناتوردموکرات در یک نشست تبلیغاتی در ایالت آیوا خاطرنشان کرد:"تصورمی کنم که باید با کره شمالی مذاکره کنیم؛ تصور می کنم که نباید تصور غلطی داشته باشیم . آنها یک کشور خاطی هستند و باید در مذاکرات خود محکم باشیم؛ تصور نمی کنم که آمریکا کسی را تا با آنها گفتگو نکند، مجازات کند .
وی همچنین اظهارداشت که به تازگی در سفری همراه با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد از وی شنید که چیزی که می تواند پویایی کره شمالی را تغییر دهد؛ اقدام ساده آمریکا است که کره شمالی را بپذیرد .
دور جدید مذاکرات شش جانبه به منظور خلع سلاح هسته ای کره شمالی روز گذشته در پکن بدون دستیابی به توافقی پایان یافت .
جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا کره شمالی را بخشی از محور شرارت خوانده و هرگونه مذاکرات مستقیم با این کشور کمونیستی رارد کرده است و ترجیع می دهد که با این کشور در چهارچوب مذاکرات شش جانبه گفتگو کند .

باراک اوباما نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا از دولت بوش خواست که مذاکرات مستقیم با کره شمالی را آغاز کند .
کد خبر 446496
نظر شما