به گزارش خبرنگار مهر، عصر پنجشنبه همزمان با سومین روز از هفته بسیج، مردم و مسئولین شهرستان های استان تهران با حضور در مزار و گلزار شهدای استان تهران در شهرستان های ورامین، پیشوا، پردیس، رودهن و اسلامشهر یکپارچه گلباران و غبارروبی شد.
حجت الاسلام حسین توسلی، امام جمعه پردیس در حاشیه برگزاری مراسم گلباران مزار شهدا در نورالشهدای پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک به مناسبت هفته وحدت و ولادت پیامبر و امام صادق اظهار داشت: امروز همه در کنار مزار شهدا حاضر شدیم تا عرض ارادتی به این عزیزان داشته باشیم و بگوییم که پاسدار خون این شهدای گرانقدر هستیم و خواهیم بود.
توسلی افزود: شهدا قدشان خمیده شد تا ما با قامتی استوار به زندگی ادامه دهیم و امیدوارم خداوند به همه ما عنایت کند تا راه و مسیر شهدا را ادامه دهیم و قدردان نعمت های بیشمار خداوند باشیم.
امیر اله حقیقی، فرماندار پردیس نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در روزهایی که متعلق به بسیجیان است پیام بسیج و بسیجیان را به همه دشمنان می رسانیم که مردم در وحدت کامل و به صورت یکپارچه پشتیبان هم هستند و در مقابل دشمنان و در راس انان امریکا و اسرائیل غاصب می ایستند و هیچ هراسی از آنان در خود نمی بینند.
حقیقی افزود: امروز در مزار شهدا حاضر شدیم تا مدد بگیریم از شهدا برای خدمت خالصانه به مردم و با ارزش های شهدا بیشتر از قبل آشنا شویم.
وی با اشاره به اینکه باید ایثار شهدا برای چوانان تبیین شود گفت: بحث راهیان نور که برای جوانان و نوحوانان در نظر گرفته شده است کار بسیار خوبی بوده که از این طریق جوانان می توانند به محل شهادت و عملیات های شهدا رفته و با از خود گذشتگی های آنان آشنا شوند.
فرماندار پردیس بیان داشت: امروز کاری که می توانیم انجام دهیم این است که با ارائه کلاس های اموزشی و گنجاندن در کتب درسی ایثار و شهادت و گذشت شهدا را برای جوانان بازگویی کنیم تا نسل جوان با اهداف شهدا اشنا شوند که بدون هیچ چشمداشتی جان خود را فدا کرده و درخت انقلاب را ابیاری کردند.
سرهنگ روح الله قنبری، فرمانده مقاومت بسیج ناحیه پردیس نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روز سوم هفته بسیج بود که با برنامه ریزی که مجموعه سپاه شهرستان برای غبارروبی مزار شهدا انجام داد و حضور همه مسئولان توانستیم ادای احترامی به شهدا وخانواده عزیز آنان داشته باشیم.
قنبری گفت: در کنار قبور شهدا حاضر شدیم تا بگوییم ادامه دهنده راه آنان هستیم و امنیت پایدار کنونی را مدیون خون شهدا می دانیم و قطعا مسئولین قدردان هستند و توصیه می کنیم که جوانان ادامه دهنده راه شهدا و امام شهدا باشند.
وی در خصوص تجلی بخشی ادامه راه شهدا در جوانان گفت: نگاه مسئولین شهرستان نگاه خوبی است و کارهای خوبی انجام شده مثل راه اندازی اعزام کاروان های راهیان نور دانش اموزی و محلات و مفتخریم که اعلام کنیم امسال ۶۰۰ نفر از راهیان دانش اموزی دختر و پسر داریم که در ۱۵ اذر یک کاروان و ۱۷ اذر کاروان دیگر راهی مناطق عملیاتی جنوب خواهند شد.
در ورامین نیز رزمایش بزرگ بسیجیان شهرستان به مناسبت هفته بسیج در پارک جوان با سخنرانی سرداررحیمی جانشین رئیس پدافندغیرعامل کل کشور برگزارشد.
گفتنی است که در شهرستان پیشوا نیز این آیین زیبا با گلباران مزار شهدای شهرستان پیشوا به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت.
در روستای آردینه بخش رودهن به مناسبت آغاز هفته بسیج، اعزام پزشک و برگزاری آموزش صنایع تبدیلی برگزار شد همچنین دیدار بسیجیان و مسئولان شهر آبسرد با خانواده شهیدان علی مهری و امیرقلی به مناسبت هفته با شکوه بسیج انجام شد.
نظر شما