به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سعید اسماعیلی پیش از ظهر شنبه در مراسم آغاز طرح ایمن سازی مدارس حاشیه راه های استان همدان دانش آموزان را همیاران پلیس خواند و خطاب به دانش آموزان گفت: نقش شما در کنار والدینی که رانندگی می کنند کمتر از پلیس نیست تا جایی که پلیس برای شما کارت همیار پلیس صادر می کند.
وی افزود: نشستن کودکان زیر ۱۲ سال در صندلی جلو، نبستن کمربند، خوردن و آشامیدن در هنگام رانندگی و از همه مهمتر صحبت کردن با تلفن همراه برای رانندگان خطر تصادف را به دنبال دارد و در صورت رعایت نکردن این موارد شما به عنوان همیار پلیس می توانید به پدر، مادر یا راننده وسیله نقلیه تذکر دهید.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۵ مدرسه در حاشیه راه های استان همدان ایمن سازی شد، گفت: امسال نیز ایمن سازی ۱۵ مدرسه در دستور کار قرار دارد.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان نیز با اشاره به طرح ها و تمهیدات ایمنی این اداره کل به منظور آرام سازی جریان ترافیک و افزایش ایمنی محدوده مدارس حاشیه به حساسیت برقراری ایمنی برای دانش آموزان این مدارس اشاره کرد و گفت: شرایط فیزیکی و قرار گرفتن این مدارس در اطراف جاده ها خود عامل تهدیدی بر سلامت عبور و مرور کودکان و دانش آموزان در مسیر تردد است که ضرورت تداوم فعالیت های اداره کل را افزایش می دهد
مصطفی وصالی با اشاره به رئوس برنامه های پیش بینی شده واحد ایمنی در سال ۹۷ اظهار داشت: در راستای اجرای فاز دوم طرح ایمن سازی فیزیکی مدارس حاشیه راهها، استفاده از تابلوهای هشدار دهنده برای آگاه کردن رانندگان در خصوص محل عبور دانش آموزان، محدودیت سرعت، کاهش سرعت در محورهای محدوده مدارس انجام خواهد شد.
وی افزود: این تابلوها نقش موثری در هشداردهی به رانندگان داشته و کاهش خطرات احتمالی تصادف و برخورد وسائط نقلیه با دانش آموزان را به دنبال دارد.
رئیس اداره ایمنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان ارائه آموزش های لازم به کودکان این مدارس که با هماهنگی پلیس راه و مسئولان مدارس انجام می شود را نیز بخش دیگری از اقدامات مستمر افزایش ایمنی برشمرد.
وی یادآور شد: انتخاب و بهره گیری از دانش آموزان بزرگتر به عنوان گذربان مدرسه نقش ویژه ای در هدایت سایر دانش آموزان در ساعات آغاز و پایان مدرسه ها و کاهش تصادفات دارند.
وصالی در ادامه به سایر امور قابل اجرا در طرح ایمن سازی مدارس حاشیه جاده ها اشاره کرد و افزود: خط کشی سطح جاده ها، نصب شبرنگ، سرعت گیر و لرزاننده بر کف جاده ها به منظور کاهش سرعت، نصب پل عابر پیاده و نیز از دیگر اقداماتی است که در این زمینه انجام می شود.
نظر شما